seo-assets

Fodboldstøvler til mænd

Hvad enten du spiller fodbold på et seriøst plan flere gange om ugen, eller om du blot spiller en omgang syvmandsbold fra tid til anden, så har vi hos INTERSPORT fodboldstøvlen til dig. Der var engang, hvor alle fodboldstøvler var sorte. Denne tid er for længst forbi, da vi i dag har et bredt udvalg af støvler, der alle er et resultat af den store udvikling, som sker inden for design og teknologi i forbindelse med produktionen af fodboldstøvler. Når vi ser en fodboldkamp i tv i dag, er dommeren og hans linjedommere nærmest altid de eneste på banen med sorte fodboldsko, da fodboldstjernerne oftest render rundt i unikke og farverige fodboldstøvler. Om dit idol hedder Ronaldo, Messi eller Neymar, så har vi hos INTERSPORT deres foretrukne fodboldstøvler, så du kan gå i deres fodspor, og stræbe efter at blive den nye fodboldstjerne.

Her på siden finder du et bredt og spændende udvalg af fodboldstøvler fra kendte mærker som Adidas, Nike og Puma, der alle kommer i forskellige prisklasser. Hvis du ønsker at spare lidt penge på dine fodboldstøvler, har vi flere fodboldstøvler på tilbud. Farverne skifter ofte på fodboldstøvler, og når de bliver erstattet af en ny model med en ny farve, kan du være heldig at finde sidste sæsons fodboldstøvle på tilbud.

Stort udvalg af fodboldstøvler

Ligesom vi ikke ser den klassiske sorte fodboldstøvle på fodboldbanerne så ofte mere, så er læderfodboldstøvler ligeledes blevet et særsyn i fodboldverdenen. De fleste fodboldstøvler bliver i dag produceret i syntetisk læder eller mikrofiber. Når man forsøger at være innovativ i forhold til udvikling af fodboldstøvler, handler det for de forskellige mærker oftest om at minimere vægten. Det er netop derfor, at man i dag oftest producerer fodboldstøvler i kunstige materialer, da man således kan få de letteste fodboldstøvler helt ned at veje omkring 200 gram. Typisk vil det være den vævre og hurtige offensivspiller, som ifører sig en let og farverig fodboldstøvle i et syntetisk materiale - hvorimod det typisk vil være den defensive midtbanemand eller jernklippen i forsvaret, der vil vælge læderstøvlen, da denne er den optimale løsning, når der skal tackles igennem.

Find de nyeste fodboldstøvler online

I dag er der et øget behov for at have fodboldstøvler, der kan klare sig alle årets måneder og dermed på alle former for underlag. I Norden ser vi især flere og flere kunstgræsbaner, da vores græsbaner kan have svært ved at overleve i de kolde måneder. Norge har været specielt kendt for at spille meget på kunstgræs, men i dag har vi ligeledes kunstgræsbaner de fleste steder i Danmark. Dette stiller krav til vores fodboldstøvler, da fodboldstøvler til normalt græsunderlag kan have svært ved at klare den slitage, som kunstgræs påfører støvlerne. Her på siden finder du både støvler til normalt græs, kunstgræs og grus. Adidas har imidlertid forsøgt at imødekomme underlagsproblematikken ved at producere fodboldstøvler, der kan bruges til både almindeligt græs og kunstgræs. Du skal se efter FG/AG fodboldstøvler, hvis du er på udkig efter disse.

Hos INTERSPORT har vi hurtig levering og fri fragt. Tøv derfor ikke med at opdatere dine fodboldstøvler allerede i dag, således at du hurtigst muligt kan sprinte ned ad linjen, drible din modstander og placere bolden lige i hjørnet, med hjælp fra dine nye lækre fodboldstøvler.