seo-assets

Fleecetrøjer til herre

Ild i pejsen, is på bilruderne og hygge med stearinlys er alle forskellige ting, som vi forbinder med faldende temperaturer. Det er tid til at pakke sommerkjolerne, shortsene og de tynde jakker væk og finde vintertøjet frem. Fleecetrøjer er her en helt uundværlig del af vores vintertøj, da fleece hjælper os gennem den kolde tid ved at holde os varme og komfortable. Fleece er et blødt og varmeisolerende materiale, som er perfekt til dine vandreture eller ture ned af pisterne på ski, da det er hurtigttørrende. Fleecetrøjer behøver dog ikke nødvendigvis at anvendes til fysiske aktiviteter, men kan også med fordel bruges på ekstra kolde dage i Danmark, hvor den bløde, smarte og behagelige fleece holder din krop veltilpas. Her hos INTERSPORT finder du et bredt og interessant udvalg af modeller i fleece, som alle er så komfortable, at de kan være svære at tage af igen. Vores udvalg af herre fleecetrøjer består af populære mærker som McKINLEY, Salomon, The North Face. Det er ikke kun fleecetrøjer vi tilbyder til mænd. Vi har også et spændende udvalg af fleece til hele familien, både damer og børn. Hvis hele familien skal holdes varm i de kolde tider, kan en smart fleecetrøje anbefales.  

Hvordan vælger jeg den rette fleecetrøje?

Vi kender alle til, hvor svært det kan være at klæde sig på, når man skal ud i naturen og det omskiftelige danske vejr. 3-lags systemet kan her være den optimale løsning, da det sikrer, at man ud fra forskellige lag tøj kan regulere varmen alt efter vejrforhold og aktivitetsniveau. Det første lag i 3-lags systemet kaldes baselayer, og er det lag, som sidder tættest på kroppen. Det lag består typisk af et svedtransporterende og hurtigtørrende materiale. Den vigtigste egenskab er her at transportere fugt væk fra kroppen. Det er i andet lag kaldet midlayer, hvor de gode kvaliteter og egenskaber fra fleece virkelig kan bruges. Det bløde og varmeisolerende materiale, som kendetegner fleece, er perfekt som midlayer, da det er velisolerende og holder kroppen varm på trods af kolde temperaturer. Det sidste og yderste lag kaldes outerlayer, hvis vigtigste egenskab er at holde regn, vind og kulde ude. Dette lag er afhængig af vejrforhold, da det kan variere alt imellem tynde vindjakker til kraftigere skijakker. 3-lags systemet er ekstremt anbefalelsesværdigt, når det handler om at klæde sig godt på til sin skiferie. Men det er i midlertidigt også en god måde, at klæde sig på til andre udendørsaktiviteter. Midlayer udgør især et vigtigt lag, hvor en lækker fleece bidrager til, at kroppen konstant holder sig varm.

Find de nyeste fleecetrøjer online

Mange mænd foretrækker at købe en fleecetrøje som mellemlægsningstrøje mellem en tynd t-shirt og en let jakke. I nogle tilfælde er en t-shirt og en tynd jakke ikke nok. Her kommer en langærmet trøje og vinterjakke ind. Fleece er et behageligt materiale som holder kroppen varm og isolerer kropsvarmen. Mange af de modeller vi tilbyder er designet i et tykt og slidstærkt materiale til en skarp pris. Det kan være vinden slår direkte ind ved siden, og det er blevet lidt fodkoldt. En dejlig varm fleecetrøje, et par sutsko og en kop kakao eller kaffe, så er hyggen lagt. Her på siden finder du alle vores tilgængelige fleecetrøjer til herre. Bestiller du online, tilbyder vi gratis fragt og 1-3 dages levering samt 30 dages bytteret.