seo-assets

Træningsbukser til herre

Foretrækker du at dyrke fitness og træne med lange bukser? Det er ikke alle som vil have helt tætsiddende træningstights når de dyrker fitness. Hvis temperaturen er for kold til shorts og tights ikke er komfortable, kan træningsbukser være en god løsning. Der findes rigtig mange træningsbukser til herre i forskellig pasform. Nogle modeller kommer i slim fit med tætsiddende materiale langs lår og ankler. Hvis du foretrækker løse træningsbukser har vi også nogle modeller som vil passe. Når det kommer til træningsbukser, har adidas været helt fremme med deres populære adidas Condivo. Modellen har haft sin storhedstid i flere generationer og den nyeste Condivo 18, er stadigvæk lige så populær som den første der kom ud.

Stort udvalg af træningsbukser til mænd

Træningsbukser behøver ikke kun anvendes til træning og fitness. Mange benytter deres bukser til almindelig brug en søndag i hjemmet. Det kan være som afslapsningsbukser, når man har gået med jeans og chinos hele ugen. Træningsbukser har den behagelig pasform som gør det er svært at slippe dem igen. Det er nemt at blive forelsket i træningsbukser, når det hele er komfortabelt og sågar smart at bære. Det er ikke alle stunder hvor træningsshorts er det mest optimale. Det kan være du er begyndt at dyrke sport udenfor, men vejret måske er for koldt. Her kommer fitnesstights eller træningsbukser dig til gavn. Lige så praktiske som træningsshorts kan være, lige så upraktiske kan de være i situationer. Det næste man skal afgøre er om man ønsker en kompressionslignende fornemmelse eller vil have et mere loose fit. Træningsbukser er til dem som ønsker bukser i blød og behagelig pasform. Materialet sidder ikke så tæt og bukserne kan bruges på almindelig vis. Det er mere naturligt at have træningsbukser på derhjemme end træningstights.

Brug træningsbukser til hverdag og sport

I lige så høj grad som træningsbukser til herre er skabt til træning og fitness, kan bukserne også anvendes til fritid og hverdag. Det er blevet mere accepteret at man bruger bukserne til hverdag. Det kan være i skolen, ned at handle eller et smut på ferie. Træningsbukser er de perfekte afslapningsbukser til en rolig søndag på sofaen, foran fjernsynet. Træningsbukser er lavet mere fleksible og komfortable. Det der ligger bag er materialets evne til at transporterer sveden væk fra kroppen og holde bukserne tørre. Har du under træning svedt og det betyder at lugte, hjælper bukserne dig med at forblive frisk og tør.

Find de nyeste træningsbukser til herre online

Hos INTERSPORT finder du et spændende udvalg af træningsbukser til mænd. Vores sortiment kommer fra de største sportsbrands i verden som adidas, Nike, Puma, Reebok, Hummel og mange flere. Alle de kendte og populære mærker til mænd, samler vi her på siden. Du finder træningsbukser i slim fit, loose fit, regulær fit i mange størrelser samt farver. Hvis du ikke allerede har undersøgt hvilke træningsbukser du er interesseret I, kan du starte din søgning hos INTERSPORT. Størstedelen af vores online udvalg, finder du i din nærmeste INTERSPORT butik. Her hjælper vores personale dig med at finde de rette par herre træningsbukser. Kender du allerede størrelsen og produktet, kan du bestille online, så tilbyder vi gratis forsendelse og 1-3 dages levering. Vi bytter indenfor 30 hverdage i butik og online.