seo-assets

Cykelshorts til herre

Det skal ikke være en hemmelighed at vi hos INTERSPORT er store cykel entusiaster og virkelig elsker cykelsporten. Det betyder også at vi arbejder målrettet og hårdt på at finde det rette cykeludstyr. Alle cykelshorts du finder her på siden er testet og praktiseret af professionelle cykeludøvere og testet i de rette miljøer. Det er svært at undvære cykelshorts når du tager en tur til spinning eller cykler en lang tur på landevejen. Det handler om at skabe en komfortabel position som ikke generer dig undervejs, så tempoet kan holdes hele vejen. Det grundlæggende i et par cykelshorts er materialets evne til at afvise sved og holde dig frisk under hele turen. Alle cykelshorts som findes her på siden, har et svedtransporterende og hurtigtørrende materiale.

Cykelshorts med siddepuder til mænd

Det der gør shorts til cykelshorts er siddepuden som er en integreret del af materialet. Cykelshorts med siddepude skaber den optimale komfort og beskytter dig samtidig med slidsår. På en lang cykeltur er det naturligt at sædet slider imod dine shorts materiale. Det kan give ubehagelige sår og gør cykelturen til en rigtig dårlig oplevelse. Det er værd at bemærke at cykelpuden ikke skal være for hård, men være blød og fleksibelt. Puden skal støtte, men ikke styrer rytterens position på sadlen. De bedste cykelshorts med siddepuder er dem der tager forbehold for komfort og samtidig har en god ventilation. Mange af de herrecykelshorts vi tilbyder, kommer med seler og siddepude for en optimal cykeltur. Hvis du går op i din cykeltræning, kan det betale sig at anskaffe sig gode cykelshorts. Det giver en behagelig komfort og så ser det brand godt ud.

Cykelshorts med siddepuder til mænd

Hemmeligheden bag cykelshorts er siddepude og seler. Du har sikkert undret dig over hvordan cykelister i Tour de France har kunne sidde optimalt så længe i flere dage. Det er udelukkende ved hjælp af cykelshorts hvor der er integreret en komfortabel siddepude. Det er også en kombination af flade syninger, som minimerer friktionen mellem materialet og huden. Desto flere ujævne friktioner der kommer, desto større er chancen for hudafskrabninger og sår. Når man skal cykle flere hundrede kilometer, er alle små detaljer afgørende for at gennemføre sit løb. Du kan også vælge at shoppe cykelshorts med eller uden seler. Fordelen med seler er du får en bedre pasform, da selerne hjælper med at holde dine shorts oppe. Den sikrer også at mellemrummet mellem shorts og trøje forbliver intakt. Det kan især være praktisk når man cykler udenfor i koldere vejr. Andre foretrækker cykelshorts uden seler for at føle sig mere fleksibelt. Det kan også være et par cykelshorts med seler til udendørsbrug, og uden seler til indendørs til spinning, hvor temperaturen bliver højere.

Find de nyeste cykelshorts til mænd online

Hos INTERSPORT er vi vilde med cykling. Vi er vilde med alt cykling fra de helt små lokale stævner til de store Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta a España og Paris-Nice. For at deltage i løb, måske ikke disse, kræver det cykelshorts til formålet. For mænd finder du nogle af de bedste cykelshorts med siddepuder på markedet. Som verdens største sportsbrand finder du populære brands som Craft, Newline, Diadora og Pro Touch. Hvad enten du er til cykelshorts med seler eller uden, finder du vores udvalg her på siden. Er du i tvivl om størrelsen, kan du tage ned i din nærmeste INTERSPORT butik og prøve tøjet på. Hvis du har forelsket dig i et par cykelshorts online, tilbyder vi at sende det gratis og indenfor 1-3 hverdage. Du har altid 30 dages bytteret.