seo-assets

Løbeshorts til herre

Alle os danskere elsker at komme ud og løbe. Det er en befrielse at tage sine løbesko på, indstille løbeuret og komme afsted. Der er ingen som stopper dig og du har fritid til at samle alle dine tanker. En løbetur er nem at komme i gang med og kræver kun et par løbesko for at være godt dækket ind. Det kan dog også være en fordel at anskaffe sig løbetøj som løbetrøjer og løbeshorts. Sidstnævnte er en vigtig del af fornøjelsen ved løb. Det kan især være en fordel at løbe med shorts når temperaturen er på sit højeste. I takt med vejret er varmt, og kroppen bliver varmere, kræver det en god luftcirkulation. Med et par løbeshorts har du mulighed for at få den ultimative åndbarhed under hele løbeturen. Der er både mulighed for at vælge imellem korte løbeshorts samt lange løbeshorts til mænd. Der er running shorts til enhver form for løb.

Funktionelle løbeshorts til mænd

Det er ikke hvilket som helst shorts som egner sig til løb. Materialet skal være svedtransporterende og hurtigtørrende. Det betyder at uanset hvor meget du sveder undervejs, så hjælper tøjet dig med at transportere sveden væk. Det gør løbeturen mere komfortabel og giver en bedre åndbarhed. Når der er styr på materialet, handler det om valg af løbeshorts. Nogle shorts er korte hvor der er mere bevægelsesfrihed til ens lår, hvor andre går ned til knæet og giver bedre vindbeskyttelse. Det handler om hvad der foretrækkes at løbe i. Et par funktionelle løbeshorts som har fået stor interesse er 2In shorts, hvor du har en tætsiddende buks ved lårene og løst materiale udenpå. Det gør du slipper for den klassiske løbetights plus løbeshorts udenpå, når temperaturen er for kold.

Stort udvalg af løbeshorts til mænd

Du kan være sikker på at finde dit næste par herre løbeshorts hos INTERSPORT. Som verdens største sportsbrand, har vi også et af landets største udvalg repræsenteret. Om det er Puma, Nike, adidas eller et andet mærke som du foretrækker dine shorts i, så finder du det her. Vores udvalg består af svedtransporterende og hurtigtørrende løbeshorts som er lette og fleksible. Du finder korte, lange, varme, tætte, loose herre shorts til løb og træning. Mange af de løbeshorts du finder kan bruges til andre sportsgrene som fodbold, håndbold og til almindelig brug. Den vigtigste funktion ved shorts til løb er at materialet er svedafvisende og som holder dig frisk og let. Det kan være en god ide at kigge efter shorts som også er funktionsmæssigt smarte. Det kan være med sidelommer til ekstra udstyr, energibar eller nøgler. Det kan også være shorts med reflekser så du kan løbe om aftenen og morgenen.

Find de nyeste herreshorts online

Hos INTERSPORT finder du et kæmpe udvalg af løbeshorts til mænd. Hvad enten du er tilhænger af så har vi mange forskellige typer shorts. Leder du efter løbeshorts med tight fit, eller måske lange loose shorts, så finder du det her på siden. Det afgørende for en god løbetur er at løbetøjet passer til din løbestil og sidder behageligt, både under løb, men også inden løb. Desto mere komfortabelt løbetøjet er, desto bedre løbevilkår har du. Sidder tøjet som det skal, kan du fokusere 100% på din ønskede løbetid. Med INTERSPORT som løbemakker, er du godt dækket ind med løbetøj og løbeshorts. Bestiller du dit løbetøj online, tilbyder vi gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage.