seo-assets

Kosttilbud til mænd

Det kan være en fordel at få kosttilskud til sin træning, hvis du ikke får det i løbet af dagen. Der findes rigtig mange sportsudøvere som får kosttilskud som er supplement til den normale kost. Man kan sige at kosttilskud er koncentrerede næringsstoffer som kan hjælpe din krop med at opnå bedre resultater.

Kosttilskud skal ikke ses som den nemme vej til at opnå resultater, men det kan være en hjælpende hånd til at opnå dine mål hurtigere og mere effektivt. Når man snakker om kosttilskud er det ofte forbundet med styrketræning og fitness. 

Proteinpulver

Hvis du har brug for proteinpulver, skal det tages efter træning da kroppen lettere kan optage næringstoffer. En god ide er at kombinerer kulhydrater med protein, da proteinet bedre bliver optaget. Protein pulver må anses som værende det bedst solgte kosttilskud i Danmark. Det betyder også at vi hos INTERSPORT tilbyder det. Den normale krop optager 0.8 til 1.0 gram pr kilo kropsvægt per dag. dertil siger man at man helst skal ligge på 2-2,5 gram pr dag. Dette kan dækkes med koststilskud.

Weight Gainer

Hvis du søger efter et kosttilskud til at tage kilo på er Weight gainer, som navnet beskriver, det rette tilskud at tage. Det hele essentielle er forholdet mellem protein og kulhydrater. Det er specielt udviklet til dem der har svært ved at indtage nok kalorier. Det kan også være effektivt hvis du ønsker at løfte vægte. Det smarte er du får proteiner når du får kulhydrater og ikke kun kulhydrater. 

Find det bedste kosttilbud online

Hvis du går op i din træning og følger planen til punkt og prikke kan der være dage hvor energien måske ikke er til 100%. Det er dage hvor man godt kunne bruge et energitilskud som Koffein som netop kan give det sidste pift. Koffein kan fåes i pille, pulver og væskeform, og det helt unikke er at koffein ikke længere anses som værende 'doping'. Det kan derfor være en kæmpe fordel at bruge koffein i begrænset mærker hvis du ønsker de sidste 10% ved din træning. 

Hos INTERSPORT tilbyder vi forskellige former for kosttilskud som energibarer, Whey Protein, Pre work-out shots og meget mere. Du kan se alle vores kosttilskud her.

INTERSPORT anbefaler ikke at man købe og bruger kosttilskud i for store mængder. Hold dig indenfor de grænser og anbefalinger som sundhedsstyrelsen har sagt.