seo-assets

Nike sportstasker til herre

En sportstaske er noget vi ikke kan undvære. Det behøver ikke kun til at bære sportstøj og sko fra og til træning. Det kan lige så godt være som ekstra taske når man handler ind. En sportstaske kan også bruges når man skal på ferie eller en weekendtur. Nike er et af de brands som har designet mange typer af sportstasker. Nogle foretrækker deres sportstasker store med plads til mange ting. Der skal helst være flere rum, så sko og sportstøj kan adskilles efter træning. Det er dog ikke altid at behovet for store sportstasker er nødvendigt, hvis man allerede er omklædt og kun skal have et par træningssko med. Det skal være nemt at transportere tøj, udstyr og sko med og fra træning. Pak fodboldstøvler, shorts og trøje og tag handsker og hue med i tasken for en sikkerhedsskyld, næste gang der er fodboldtræning.

Stort udvalg af Nike sportstasker online

Der findes mange typer sportstasker fra Nike, men den klassiske model er med justerbar skulderrem og praktisk bærerem. Det er sporttasken til manden som vil bære tasken med hånden eller cykle med den bagpå over den ene skuldre. I visse tilfælde har grebet et velcro materiale som kan trækkes rundt for et bedre og mere behageligt greb. Det er super praktisk at svinge tasken over skulderen og cykle afsted til træning. De fleste Nike sportstasker er udstyret med et større hovedrum til opbevaring af sko og tøj, hvor der i siderne eller ved enderne er små lommer til praktiske ting som nøgler, mobiloplader, handsker og huer. Det der kendetegner en sportstasker er det slidstærke materiale som kan holdes til at blive slæbt og smidt i træningsrummet. Tasken skal dog ligesom så meget andet blive renset og vasket engang imellem. Det er derfor altid en god ide når træningen er slut, at få sit træningstøj ud og tørre eller i vaskemaskinen. Luft ud i tasken og få hængt det våde håndklæde op og det svedige træningstøj til tørre. Ingen sportstasker kommer til at overleve længe, hvis ikke tasken bliver vasket og renset engang imellem.

Find alle Nike sportstasker til mænd online

Sportstasker kommer i mange størrelser og former. Det betyder du kan finde lige netop den sportstaske som passer i størrelsen og form. Hos INTERSPORT er vi vilde med Nike sportstasker. Dette skyldes materialets holdbarhed og slidstyrke som kan klare de obligatoriske kast og slæb der kommer til træning og kamp. Om det skal være den lille sportstaske til drengen, mellem sportstaske til træningstøj eller måske en stor herre Nike sportstaske til fodboldkamp og træning, så finder du det her. Se de sportstasker vi tilbyder på INTERSPORT.dk og hvor stor tasken er, hvor mange lommer og hvilken bæremulighed der er med. Hvis du vil prøve sportstasken inden du beslutter dig, har vi også Nike sportstasker i butikkerne. Uanset hvor du finder frem til din Nike taske, så tilbyder vi 30 dages bytteret og 14 dages fuldreturret.