seo-assets

Håndbolde til mænd

Når det kommer til sportsgrene, hvor vi danskere er gode, er badminton og håndbold især i førersædet. Håndbold er en sportsgren hvor vi igennem flere år har vundet sølv- og guldmedaljer i EM og VM. Det har betydet at vi på landsplan stiller store krav til nye spiller som vil kaste sig ud i sporten. For man rigtigt kan komme i gang med sine drømme om at spille på landsholdet, skal man skaffe sig en håndbold. Det grundlæggende i sporten er bolden, håndboldsko og håndboldtøjet. Indenfor udvalget af håndbolde, er det især Select som er et af de førende brands. De fleste af vores håndbolde er designet i et slidstærkt og holdbart materiale. Det betyder du ikke skal frygte at bolden går i stykker efter utallige kast. Boldene er designet til at modstå slitage og kontakt med stolper og underlag. Vi har håndbolde til nybegynderen, men tilbyder også håndbolde til den øvet samt professionelle.

Bedste udvalg af håndbolde til mænd

Det er ingen hemmelighed at være udvalg af håndbolde er håndplukket for at have bolde til ethvert niveau. Hvis du leder efter en håndbold til din mindste søn eller datter, har vi små håndbolde til en god pris. Spiller du på amatør, øvet eller professionelt plan, har vi bolde i størrelsen 2 som er standard for mænd. Størstedelen af vores håndbolde er designet til at kunne klare harpiks. Overdelen på boldene er syntetisk læder med en EHF godkendte håndboldblære for minimalt lufttab og optimal rundhed.

Find de bedste håndbolde til herre online

Skal du begynde at spille håndbold, eller trænger du blot til en erstatning for den gamle håndbold du havde? Hos INTERSPORT finder du nogle af de bedste håndbolde på markedet. Med et tæt samarbejde med Select, har vi de officielle match bolde vi ser i fjernsynet. Vi har også replica håndbolde, som er identiske håndbolde men designet i et andet materiale til en billigere pris. Vi er konkurrencedygtige på vores udvalg og pris for håndbolde til mænd. Vi tilbyder altid gratis fragt og levering indenfor 1-3 hverdage. For at sikre at du bliver tilfreds, tilbyder vi 30 dages bytteret og 14 dages fortrydelsesret.