seo-assets

Adidas Adizero - Konkurrence løbesko

Hvis du ønsker at slå nye rekorder, har du brug for et par konkurrence løbesko. adidas Adizero hjælper dig med dette formål. Takket være sin letvægt konstruktion kan du løbe de ekstra sekunder pr kilometer som måske gør udslaget. adidas Adizero er designet med tanke på at holde vægten nede samtidig med at løbeskoen er fyldt med løbeteknologier. Det er ikke din næste primære løbesko, men mere en sekundær mulighed for at opnå bedre performance. For at holde vægten nede, er løbeskoen også blevet designet med mindre ydersål. Det betyder at holdbarheden kan være en kort fornøjelse hvis man løber i adidas Adizero til hverdag.

Løbesko til at slå rekorder

Det kan siges meget kort: adidas Adizero er skabt til at slå rekorder. Dette bliver understøttet af den lave vægt samtidig med at der ydes støtte og stabilitet som er nøglen til vedvarende løb. En af de ting man hurtigt spotter er at løbeskoen holdes så lav som muligt. Det betyder at droppet er mindre og mere strømlinet. Det giver løbeskoen et racerlook og mindsker vindmodstanden. Det er alle de små teknologier som gør Adizero til en skarp konkurrencesko. Du skal disse løbesko som et par sekundære løbesko som kan slå nogle rekorder af tiden for dig. Har du et primært sæt løbesko ved siden af, har du den perfekte kombination af at holde formen ved lige og slå rekorder.

Find adidas Adizero konkurrence løbesko online

Det kan siges meget nemt. adidas Adizero er din konkurrence løbesko hvis du skal slå personlige rekorder. Løbeskoen er let som en fjer og har god støddæmpning og god energi return ved afsæt. Hos INTERSPORT forhandler vi adidas Adizero Adios som er ultra lette neutrale løbesko. Denne type løbesko er designet til de bedste maratonløbere. Skoen tilbyder et fastlåst pasform, god stødabsorbering, mesh overdel og slidstærkt stretchweb med continental gummisål. Du kan også finde adidas Adizero Boston som også henvender sig til distanceløberen som ønsker at slå rekorder. Du kan se alle modeller online eller i vores butikker. Vi tilbyder som ekstra service 365 byttegaranti i vores butikker og online. Hvis du har bestilt online, har du dine Adizero indenfor 1-3 hverdage.