seo-assets

Spiller du fodbold? Så ved du helt sikkert, at det er alfa og omega med et par gode fodboldstøvler. Hos INTERSPORT finder du et bredt udvalg af fodboldstøvler fra blandt andet adidas. Adidas er et af de mest populære sportbrands både i Danmark og resten af verden. Det skyldes ikke blot deres fodboldstøvler, men også træningstøj, sneakers og meget andet. Det er derfor nemt at finde tilbehør til dine adidas fodboldstøvler som matcher.

Find de nyeste adidas fodboldstøvler her

Hos INTERSPORT har vi et stort udvalg af adidas fodboldstøvler til dig. Det er uanset om du er mand, kvinde eller barn. Vi sørger for, at du kan komme ud på græsset og spille fodbold. Du skal blot finde den rette model. Vi har både prisvenlige støvler samt topmodellerne til dem, som gerne vil betale for det bedste af det bedste.

De rette fodboldstøvler til dig

Adidas har flere forskellige modeller. Modellerne er lavet så du nemmere kan finde rundt i, hvad der er specielt ved den enkelte fodboldstøvle. Du finder adidas fodboldstøvler som hedder Predator, X, Copa og Nemeziz. Predator støvlerne er lavet i et laceless design. Du får derfor sømløs boldkontakt, når du spiller med denne model. Det giver dig en yderst god boldkontrol. X modellerne er lavet til dig, som gerne vil have lette fodboldstøvler. Det betyder, at du kan løbe hurtigt og samtidig er de lavet med ny Speedframe-teknologi, som sikrer direkte berøringer med bolden. Copa modellerne er lavet i imiteret læder, som giver en god kontakt med bolden. Prægningen på overdelen af disse støvler er lavet til at støtte din spillespil, så du kan få de ultimative berøringer med disse støvler. Nemeziz modellen støtter op omkring din mobilitet og hurtige skift med en 360 graders Agility Bandages. Det betyder, at støvlerne sikrer dine dynamiske moves på banen. Disse støvler er altså til dig, som bevæger dig hurtigt med bolden.

Find favoritterne fra Champions League

Hos INTERSPORT har vi gjort det nemt for dig at finde de mest populære fodboldstøvler fra adidas. Derfor kan du finde udvalgte Champions League spilleres favorit støvler hos INTERSPORT. Mange af støvlerne er fra adidas, hvilket også indikerer, at adidas laver nogle fodboldstøvler i særdeles god kvalitet. Det handler blot om for dig at finde det helt rigtige par.

Bestil fodboldstøvler fra adidas online i dag

Du kan bestille dine nye fodboldstøvler fra adidas, når det passer dig. Du kan læse om de forskellige støvler på siden for at finde det rette par. Hvis du gerne vil have personlig hjælp eller prøve støvlerne inden køb, er du altid velkommen til at besøge vores fysiske butikker. Her står vores hjælpsomme personale klar til at vejlede dig i, hvilket par som passer bedst til dig og dine behov. I butikkerne kan du også prøve forskellige størrelser, så du kan se, hvilket par der sidder bedst inden køb. Bestiller du online og størrelsen ikke passer, kan du selvfølgelig altid sende støvlerne retur. Hos INTERSPORT tilbyder vi 365 dages returret, så du har god tid til at beslutte dig for om støvlerne er noget for dig.