seo-assets

Adidas Parley

Parley er et grønt projekt fra adidas om at bruge overskydende plastik i naturen og omdanne det til produkter. Det er et stigende problem at vi smider plastik ud i naturen som ødelægger vores klima. Adidas tager kampen op med deres Parley kollektion som producerer adidas produkter med et grønt fokus. Det siges at rundt regnet 9% af alt plastik i verden kun bliver genbrugt. For at materialet kan stemples som Parley kræver det mindst 75% genvendeligt plast i selve produktet.

Adidas Parley bygger på konceptet ’Parley for the Oceans’. Hele tankegangen bag kollektionen er at stoppe forureningen af verdenshavene. I stedet for at rydde op i overskydende plastik, har adidas valgt at genvende det i sko, trøjer og andre sportsartikler. Det er vejen frem og adidas har kridtet banen op for andre brands med deres grønne initiativ. Bevægelsen for en grønnere profil har også været støttet af kæmpe brands som Stella McCartney.

Adidas parley er mere end smart markedsføring

Den er god nok. Parley er ikke bare en kollektion med en smart markedføring. Adidas går ind og bruger den plastik vi smider i naturen til at skabe fx nye adidas Parley adidas ultra boost. Der skal bruges 11 plastikflasker før skoen kan designes. Man skulle tro kvaliteten blev forringet for at imødekomme en mere grøn profil. Det er ikke tilfældet. Alt tøj og sko bliver designet i bedste kvalitet.

Det er ikke kun midlertidigt at adidas vil have fokus på Parley projektet og grøn omstilling. Adidas har meldt ud af de allerede i 2020 ønsker at alle deres sko bliver designet med tanke på naturen. Hos INTERSPORT ser vi frem til et grønt samarbejde med adidas og deres Parley kollektion.

Find adidas Parley sko og sportstøj online

Hvis du ønsker at tage kampen op for en grønnere verden, kan du støtte ved at købe adidas Parley produkter. Du finder de populære løbesko, Ultraboost i Parley serien. Også modeller som adidas alphabounce og Alphaboost findes i Parley. Du kan også finde badetøj i den grønne kollektion. Find adidas Parley produkter hos INTERSPORT. Det handler om at gøre mere for miljøet så den også er her til vores børn og unge.