seo-assets

Sandaler til børn

Når det er sommer og temperaturen stiger, hopper mange i et par sandaler i stedet for almindelige lukkede sko. Dette gælder også børn. Sandalerne er med til at holde os afkølede og samtidig er de behagelige at have på. Derfor vil dit barn med stor sandsynlighed også gerne have et par.

Sandaler er nemme og hurtige at tage på, så derfor er de også perfekte til børn, der om sommeren leger både inde og ude, og tingene ikke kan gå hurtigt nok. Ud over at blive brugt som hverdagssko og når familien skal på udflugt, så er sandaler også oplagte at have med til stranden. Her er de næsten uundværlige, hvis sandet er varmt, eller sandbunden er fuld af små skarpe sten. Kort sagt så er sandaler det perfekte fodtøj til børn om sommeren, og heldigvis kan du finde et stort udvalg lige her på siden.

Stort udvalg af sandaler

Hos INTERSPORT har vi et stort og bredt udvalg af sandaler til børn. Vi har både til drenge og piger og i mange forskellige størrelser og farver. Hos INTERSPORT fører vi nogle af de mest anerkendte mærker på markedet, da vi ved, at vi kan stå inde for den kvalitet, der bliver leveret. Samtidig tilbyder disse mærker en masse fede designs, så dit barn kan få lige det par, som han eller hun ønsker sig. Tag derfor dit barn med på opdagelse i vores store udvalg og find frem til jeres favorit sammen. Når I har fundet det helt perfekte par, så kan I enten lægge det i kurven, eller prøve sandalerne i en af vores mange butikker landet over. 

Det er vigtigt at alle børn finder netop den type sandal som passer til dit barns fødder. Derfor har vi et spændende udvalg af brands repræsenteret. Find billige børnesandaler fra Bundgaard, Hummel, McKinley, Quiksilver og flere endnu. Det handler om dine børn og deres fødder. Du kan altid gå ned i din lokale INTERSPORT butik og prøve sandalerne inden i beslutter jer. 

Her står vores dygtige personale klar til at rådgive jer, så dit barn får det helt rigtige par og bliver godt gående til sommer. Hvis I vælger at bestille sandalerne online, så får I dem leveret til nærmeste Posthus eller GLS Pakkeshop kvit og frit. Så kan I prøve sandalerne hjemme i vante omgivelser. Uanset om I har købt sandalerne online eller i en fysisk butik, så kan I altid bytte sandalerne lokalt i en af vores butikker. Hos INTERSPORT vil vi gøre det nemt og rart for vores kunder at handle hos os – både i vores butikker og online.

Har du spørgsmål til vores sandaler?

Hos INTERSPORT skal det være rart at handle – også online. Vores kundeservice er derfor i top. Hvis du skulle have spørgsmål angående vores sandaler til børn, eller nogle af vores mange andre produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os på Kundeservice@intersport.dk eller ring til os på 43 55 80 00. Du kan finde yderligere oplysninger om vores kundeservice lige her. Husk at du altid kan bytte dine sandaler lokalt i en af vores mange butikker landet over inden for 30 dage. Du kan derfor roligt bestille et par nye børnesandaler hjem, så du kan prøve dem i vante og rolige omgivelser, inden du beslutter dig. Vi er dog sikre på, at dit barn vil elske dem!