seo-assets

Fodbolde til børn

Forestil dig, som familiefar eller mor, at kunne tage sine børn med ud i haven til et spil fodbold? De ville elske at komme ud og sparke til bolden. Det kan også være i har planer om at tage på ferie sammen. Vi ved godt at fodbolden er et 'must-have' som skal med på turen. Der er ikke ferie uden fodbold.

Hos INTERSPORT vil vi gerne hjælpe med at finde de bedste og billigste fodbolde på markedet. Her snakker vi om velkendte mærker med klubber, landshold og nogle kopier af de officielle fodbolde fra Premier Leage og La Liga. Fodboldene vi har på shoppen ligger i et tilpas prisleje hvor du for et par hundrede kroner kan give dit barn en fodbold som bruges til træning og kamp. 

Find de nyeste fodbolde online

Hvis du leder efter en træningsbold eller kampbold, så finder du her på siden et spændende udvalg af forskellige fodbolde. Det handler om flere elementer som er afgørende for hvilken type fodbold du har. De fleste træningsbolde er koster lidt mindre end kampbolde. Generelt er ligger prisen mellem 99 og 199 kroner for en træningsbold. Hvis du derimod ønsker en god kamp fodbold, så starter priserne ved 199 og op efter. De vigtigste er at fodbolde er slidstærk og er godkendt af FIFA, NFHS eller NCAA. Her på siden kan du både finde fodbolde til træning- og kamp.

Hos INTERSPORT har vi samlet nogle af de bedste fodbolde til prisen til børn. Vi har fodbolde fra Nike, Adidas Performance, Puma samt Select. Alle vores fodbolde holder sin form og har et minimalt lufttab når der bliver sparket til den. Hvis du har besluttet dig for at købe fodbolde til dit barn på INTERSPORT.dk så giver vi gratis fragt og hurtig levering indenfor 1-3 hverdage, så I kan komme ud og spille. Skulle I gå hen og fortryde så har I altid 30 dage byttegaranti og 14 dages fuldreturret.