seo-assets

Vinterhuer til børn

Sammen med handsker er huer lige så vigtig en beklædning af tilbehør til børn. Når vinden for alvor blæser til og man kan mærke vinteren kommer nærmere, så er ørene noget af det mest udsatte. Hos børn bliver ørene hurtigt kolde og det kan gøre ondt når der ingen varme er.

En hue kan være løsningen. Der findes så mange forskellige typer huer online på INTERSPORT at vi nok skal finde en hue som passer til dit barn. Afhængig af alderen er det normalt at de små børn foretrækker elefanthuer, hvor de unge teenagere hellere vil have en beanie som lige netop dækker ørene. Uanset hvilken model som dit barn vælger, så er alle huer lavet af høj kvaitet og holder på varmen.

Find de nyeste vinterhuer online

Som verdens største sportskæde arbejder vi kun sammen med de bedste brands indenfor huer. Du finder derfor huer fra Firefly, Hummel, McKINLEY, Reima samt State of Wow. Gå på opdagelse og find den hue dit barn vil have. Har du fundet en vinterhue som passer på INTERSPORT.dk, har du mulighed for fri fragt samt hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

Skulle huen gå hen og være for stor eller lille i størrelsen eller ønsker du blot en anden model, bytter vi indenfor 30 dage. De første 14 dage har du fuldreturret.