seo-assets

Vinterhandsker, skihandsker og luffer til børn

Som forældre ønsker man ikke at lade sine børn gå igennem en vintersæson uden handsker. Specielt fordi vi ved hvordan børn elsker at lege udenfor. Det er uanset hvordan vejret er. Desto mere sne, desto mere sjov. Da børn og unge ofte lærer bedst ved at røre og mærke, betyder det også at de hurtigt kan få forfrysninger og holde fingre.

Det er en fordel at købe et par vinterhandsker som kan bruges til fritid og eventuelt ferie. Hos INTERSPORT har vi mange forskellige typer handsker. Du finder vinterhandsker, skihandsker, luffer, varme handsker samt helt tynde. Det de fleste forældre køber er vinterhandsker hvor alle 5 fingre er frie. Det begrænser ikke deres bevægelighed og de ender ikke med at tage handskerne af for at lege.

Find de nyeste vinterhandsker online

Du må ikke gå på kompromis med handsker. Det er vigtigt at finde handsker som er af høj kvalitet og som holder på varmen. Hos INTERSPORT garanterer vi handsker med god varmeisolering og som kan holde til flere sæsoner. Vælg mellem Etirel, Hestra, McKINLEY, Reima eller Salomon handsker. Køber du handsker til børn på INTERSPORT.dk får du mulighed for gratis forsendelse og hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

Er det den forkerte størrelse eller ønsker I en anden variant, har I sammen 30 dage til at bytte, hvorad de første 14 dage er fuldreturret.