seo-assets

Kvalitets løbesko fra Brooks

Brooks, eller Brooks Running Company, er et amerikansk brand, som producerer løbeudstyr til både mænd og kvinder. Brooks står bag løbesko med høj kvalitet og med fokus på innovation og komfort.
Brooks har altid været en af frontløberne, når det kommer til løbeskoens teknologi. I 1970 udbredte de nogle teknologier som mange løbesko stadig bruger i dag. Hvis du køber en Brooks løbesko, kan du derfor være sikker på, at der er anvendt de nyeste teknologier til at skabe stabilitet. Derfor finder du nemt løbesko, som imødekommer lige præcis den løbestil du har. Med løbesko fra Brooks kan du tage din løbetræning til nye højder.

Bredt sortiment af løbesko

Brooks brede sortiment af løbesko betyder at du, uanset hvilken løbesko du er ude efter, kan finde den rigtige løbe sko til dig. Brooks gør meget ud af teknologien i deres sko. Det betyder at du kan være sikker på at der findes en Brooks sko, som udfylder dine behov. Det gælder uanset om du har pronation, over pronation eller under pronation.

Pronation eller neutral Brooks løbesko

Pronation er en naturlig støddæmpende funktion som din krop selv udfører. Det gør den ved at rotere foden lidt indad, når man lander på foden. Det er derfor, du måske har set dine gamle løbesko blive hurtigere slidt på indersiden ved hælen end ved resten af skoen. Der er en god balance i hvor meget pronation der er nødvendigt. Hvis man oplever at foden roterer for meget indad, er dette et udtryk for over pronation. Det kan medføre skader og ondt i fødderne eller knæ og led i benene. Det er her vigtigt at anskaffe sig nogle løbesko, som giver mere støtte. Derved kan den hjælpe din fod med ikke at rotere så meget, når du træder ned på den. Omvendt hvis du ikke rotere tilstrækkeligt, vil du have for lidt stødabsorbering i dine fødder. Det kan også forsage skader eller ondt i led og knæ.

Oplev en guide til de helt rigtige Brooks løbesko

Hvis du er i tvivl om hvilken type løbesko der er bedst til dig, så er du mere end velkommen til at tage en gratis og retvisende løbeanalyse hos Intersport. Se hvor vi tilbyder løbetest her. Husk at bestille tid direkte i den ønskede butik.

Løbesko til ethvert niveau

Brooks beviser at deres løbesko lever op til professionelle standarder. De er nemlig partner med den professionelle atlet Desiree Linden. Desiree bruger Brooks løbesko til at løbe alt fra 3 km til maraton. Hun formår blandt andet at løbe 5 km på 15 min og et maraton på 2 timer og 22 minutter. Hvis du savner lidt motivation til at komme op af sofaen og afsted, så har Desiree Linden dette at sige: ”Det sværeste ved at løbe er at komme ud ad døren, men du fortryder aldrig en løbetur bagefter”.

Køb dine nye Brooks løbesko online på INTERSPORT.dk

Hos INTERSPORT synes vi, at det skal være nemt at bytte og returnere. Vi ønsker at du har ro i maven og ikke er nervøs for om skoen passer. Det gør vi ved at give dig fuld returret i 365 dage. Du er altså velkommen til at bestille et par sko hjem med gratis levering. Herefter kan du nemt returnere dem helt gratis i en af vores lokale butikker. Find din nærmeste butik her.