seo-assets

Casall - Fitness- og træningstøj

I mere end tre årtier har Casall leveret kvalitets sportstøj til primært damer. Det hele begyndte tilbage i 1980, hvor den svenske stifter Carl-Axel Surtevall oprettede sit eget firma med træningsudstyr. Fire år efter lancerede han så sin første sportskollektion for kvinder. Hans mission har fra begyndelsen været at kombinere design og kvalitet med en masse passion og et touch af noget sensuelt. Casall er et brand, der bekymrer sig om miljøet, og som derfor hele tiden arbejder for at sikre, at de overholder gældende miljøregler og krav. Derudover indeholder deres produkter ingen farlige, kemiske stoffer og er derfor hverken farlige ellers skadelige for miljø eller mennesker. Bæredygtighed og ærlighed er to af Casalls nøgleord. Samtidig gør de meget ud af altid at oplyse deres forbrugere om korrekt pleje af deres produkter. Den rette pleje forlænger nemlig produktets levetid og kan samtidig være med til at spare på miljøet, samt forhindre at du udvikler allergi, når du bruger det. Nogle gange føler du måske, du bliver nødt til at vælge imellem den bedste funktionalitet og det flotteste design. Casall har gjort det til deres specialitet at kombinere de to. I INTERSPORT fører vi deres sportstøj til kvinder, der er seriøse omkring deres træning. Casall er især kendt for deres funktionelle og innovative sports BH'er– så er du en aktiv kvinde, der elsker mode, er Casall vejen at gå. 

Træningstøj til damer af høj kvalitet

Hos INTERSPORT fører vi kun de mærker, vi selv mener er af højeste kvalitet. Nogle gange føler du måske, at du er nødt til at vælge imellem funktionalitet og design, men med Casall får du begge kvaliteter i et og samme brand. Især deres sports BH’er er populære, da de bliver produceret i yderst åndbart og svedtransporterende materiale samt mesh, der øger ventilationen. Derudover produceres de i mange forskellige farver og designs og kommer samtidig til overkommelige priser, så du ikke føler dig ruineret, når du har shoppet hos Casall. Man skal ikke undervurdere værdien af en god sports BH. Det er vigtigt med den helt rette støtte til at holde barmen på plads, hvad end du er ude at løbe eller styrketræner i fitnesscenteret. En dårlig sports BH kan i den grad forringe din træningsoplevelse - så hvorfor ikke bare undgå det fra starten? Det er naturligvis ikke kun sports BH’er fra Casall, der er i høj kurs. Også deres udvalg toppe og tights har for alvor vundet igennem her i Danmark. Her er det igen især deres valg af farver og design, der skiller sig ud. Deres toppe og t-shirts fås i forskellige farver lige fra sort og grå til mint grøn, rosa og mange farver derimellem. Meget af det fås også med fine detaljer som fx zebrainspireret print eller opdelte stropper. Derudover findes også et mindre udvalg af seamless træningstøj, som giver fantastisk komfort og fit samt sikrer, at der ikke er nogle irriterende syninger, der generer dig, imens du træner. Tights fra Casall er lavet i strækbart materiale i attraktivt design, som gør dem åndbare og svedtransporterende. Også her er der fokus på designet, og tights fra Casall bliver lavet i lækre farver, flotte mønstre og med små detaljer som lige sætter prikken over i’et på designet. 

Sports BH'er med optimal støtte

Træning og mode hænger sammen. Det er Casalls udgangspunkt. Især er de kendt for deres sports bh’er, som kvinder verden over nyder godt af til brug i deres træning. Og er der ét stykke tøj, der bare skal fungere under træningen, så er det en sportsbh. Der er intet værre end en dårlig sports bh, der ikke giver støtte under træningen – og holder barmen på plads, så du ikke er generet. En dårlig sports bh kan nemlig være noget af en smertefuld affære, hvilket du måske har oplevet. Sports bh’erne fra Casall giver perfekt support. De har racerryg, så du kan bevæge dig, og åndbart og svedabsorberende materiale, så du holdes tør. Og så kommer de i mange forskellige lækre farver, så du er endnu mere motiveret til en god omgang fodbold, håndbold eller noget helt andet. Casall er dermed lig med: Sports bh’er i den bedste kvalitet og flot design. Træningstøj, du kan bevæge dig i – med et moderne design, fordi mode og træning hænger sammen. Åndbart og svedabsorberende materiale.

Stort udvalg af Casall træningstøj

Som nævnt var Casall oprindeligt et mærke, der startede med blot at producere træningsudstyr – og det gør de stadig den dag i dag. Derfor kan du hos INTERSPORT også finde mange andre ting fra Casall end træningstøj. Du finder nemlig både tasker, træningsmåtter, foam rollere og drikkedunke i deres udvalg. Ikke nok med at du kan se skarp ud i det nyeste design fra deres tøjlinje, så kan du altså også være med på moden inden for diverse udstyr. Vidste du godt, at en foam roller er et super redskab til at varme kroppen op inden træning, eller til at massere din ryg bagefter og dermed forhindre ømhed? Derudover er en måtte et must have, selvfølgelig hvis du er vild med yoga, men den er faktisk også god at have, hvis du lige trænger til at strække nogle led ud hjemme i stuen efter en god træning, men ikke har lyst til at sidde på det hårde gulv. 

Find det nyeste Casall træningstøj online

Hos INTERSPORT finder du et stort udvalg af kvalitetsvarer fra Casall. Vi byder især på et bredt sortiment inden for sports bh’er til den aktive kvinde, der vil have ultimativ støtte til barmen. Det giver den bedste træning. Casall har skabt lækre designs, så du nemt kan vise din personlige stil frem til sport eller fitness. Her på siden finder du et stort og flot udvalg af kvalitetsvarer fra Casall. Vi byder især på et bredt sortiment af sports BH’er til den aktive kvinde, der ønsker den optimale støtte til barmen under træning. Casall har produceret kvalitetsmaterialer i flot design, så du nemt kan vise din personlige stil frem imens du træner. Bare fordi man skal til at svede, så gør det jo ikke noget, at man ser godt ud - og ikke mindst føler sig godt tilpas - imens man gør det. Se vores udvalg her på siden og læs nærmere om hvert produkt ved at klikke dig ind på det. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Er du yderligere interesseret i at blive holdt opdateret omkring nye varer, tilbud og tiltag, så vil du få stor glæde af at melde dig ind i vores Club INTERSPORT.