seo-assets

Columbia - Vinterjakker og vinterbukser

Med sine over 70 år bag sig, kan Columbia bryste sig af at være én af de ældre – men bestemt ikke ubetydelige – medlemmer på outdoorkategorien. I over 40 år har den samme kvinde, Gert Boyle, stået bag det succesfulde Columbia og gjort det til den verdensomspændende producent af outdoor tøj, som virksomheden repræsenterer i dag. Gert Boyles forældre flygtede fra nazisterne i Tyskland i 1938, og kort efter deres ankomst til Portland i USA købte de en mindre hatte-virksomhed og kaldte den Columbia Hat Company med inspiration fra floden, som formede deres nye hjem. Familien var i gang med ny-fundet frihed og klar til en ny start på livet. Gert Boyles mand overtog sidenhen virksomheden, og efter hans død var det Gerts tur til at gå fra hjemmegående husmor til direktør nærmest talt over natten. Sådan har virksomheden taget sin oprindelige form frem til i dag, hvor vi kan nyde godt af det kvalitetsbevidste Columbia, som er inspireret og udviklet med udgangspunkt i det aktive liv omkring de gigantiske nordvest-amerikanske skove, storslåede vulkaner og rå kyster.

Stort udvalg af Columbia vinterjakker

Hos INTERSPORT er vi begejstrede for Columbias klassiske outdoor-kollektioner. Tag en smart kasket på hovedet, når solen blænder dig fra udsigten på de høje bjerg tindinger, eller mærk sommerluften i de komfortable sandaler, som er oplagte til vandreture og mindre hikes, hvad enten du er i Danmark, Alperne eller i eksotiske Asien. Du kan også hoppe i en smart polo T-shirts og kortærmede skjorter eller de praktiske vandrebukser med Zipp-Off, som giver dig mulighed for at lufte benene, når vejret og omgivelserne tillader det. Når vinteren banker på døren, kan du trygt hoppe i en varm og moderne ski- og vinterjakker, som udover at være vind og vandafvisende, også lader dig tilbringe utallige af timer udendørs, idet kroppen ånder frit, og din kropstemperatur er dejlig stabil. Og det er naturligvis ikke ikke kun her hos INTERSPORT, at vi er glade for Columbia! I 2016 er brandet blevet udnævnt af TripAdvisors brugere til ”Traveler’s Choice Award” inden for rejsetøj. Så du kan roligt lade dig inspirere til din næste klatre- eller vandretur og sætte kryds i kalenderen til en masse fede udendørsaktiviteter med Columbia.

Find det nyeste vintertøj fra Columbia online

Columbia er perfekt til den kræsne outdoor-entusiast. Hos INTERSPORT har vi flere kvalitetsbrands til dig, som fører en aktiv livsstil, og Columbia er ingen undtagelse. Hvad enten du er udpræget outdoor-entusiast og kaster dig hovedkulds ud i eventyr med vandring og klatring, eller du blot er vild med fiskeri eller fordriver din fritid med andre outdoor-aktiviteter i ny og næ, så finder du hos INTERSPORT et bredt udvalg af Columbia udendørs tøj. Værsgo at tage et kig her på siden, vi har med stor garanti det, der passer til lige præcis dit behov. Har du brug for lidt ekstra vejledning og rådgivning, inden dit næste outdoor-køb, er du velkommen til at kigge ned i din lokale INTERSPORT butik, hvor vi står klar til at klæde dig på til en masse gode udendørsoplevelser året rundt.