seo-assets

ENERGETICS - Fitnesstøj og fitnesssko

Det kræver hård træning at få faste baller, flad mave og muskler af stål. Når du sveder i fitnesslokalet, er det derfor vigtigt, at du har noget tøj på, som du har det godt i, og som du kan bevæge dig i. ENERGETICS er et eksklusivt brand, der tilbyder kvalitetstøj og udstyr til fitnesstræningen, så din fitnesstræning bliver effektiv, og du når dine mål. Fitness er for mange meget mere end en sport. Det er er en passion og en uundværlig del af livet, som gør, at du har energi og føler velvære og overskud i hverdagen. Så gør det jo heller ikke noget, at du samtidig får en veltrænet krop med som sidegevinst. Når fitness er så stor en del af hverdagen, skal det tøj og udstyr, du bruger, også give dig den rigtige støtte og den rigtige bevægelsesfrihed.  ENERGETICS har 20 år på bagen inden for fitness-verdenen, så de ved præcis, hvad den ambitiøse fitnessudøver kræver af sit tøj og udstyr. Alt træningstøjet er fremstillet i hurtigtørrende dry plus materiale, så sveden hurtigt forsvinder fra kroppen, når du træner hårdt. Men tøjet skal ikke bare være lækkert at have på. Du skal også se lækker ud, når du har det på. Her kan ENERGETICS også være med. Fitnesstøjet er nemlig top-trendy og med til at fremhæve lige de områder på din krop, som du gerne vil fokusere på i din træning. 

Stort udvalg af fitnessredskaber

Energetics er dog meget mere end fitnesstøj. Det er også træningsudstyr, du kan bruge derhjemme. Så udover tights, sports-bh’er og tanktops finder du også:

  • Hulahopringe med vægte, hvis du vil have flad mave og vaskebræt
  • Kettlebells i mange størrelser. Træning med kettlebells er de senere år blevet uhyre populært, og det er ikke uden grund. Den lille kugle er nemlig et genialt og effektivt træningsredskab
  • Pilates-bolde og måtter i lækker kvalitet, ideelt til hjemmetræningen
  • Vægte til håndled og ankler, som er perfekte til at give styrke, når du træner aerobics
  • Boksebolde og handsker. Slå løs på boksebolden og sæt gang i fedtforbrændingen.

Find det bedste fitnessudstyr fra ENERGETICS online

Hos INTERSPORT vil vi gerne medvirke til at give dig de bedste muligheder for at nå dine fitnessmål. Derfor er INTERSPORT også stolte af at kunne præsentere dig for et stort udvalg af ENERGETICS lækre produkter. Uanset om du træner i et fitnesscenter eller derhjemme, har ENERGETICS det tøj og udstyr, der giver netop din træning de bedste vilkår.  Et par klik på vores webshop, så er du godt på vej til at få komme i gang med fitnesstræningen med det optimale tøj og udstyr. Hvis du skal have vejledning i at bruge fitnessudstyret, kan du komme ned i en af vores mange butikker. Her står vores dygtige ekspedienter klar til at vejlede og hjælpe dig, så du får det rigtige tøj og det rette udstyr til din træning.