seo-assets

Gaveideer til fars dag 2019/2020

D. 5. juni er det fars dag. Det fejrer vi med at hylde far med gaver. Det er en speciel dag hvor vi ligesom mors dag har mulighed for at sige tak for de mange stunder. Far er den bedste i verden og han fortjener også en lille gave. Det behøver ikke være en kæmpestor gave som en bil. Det tror jeg han godt er klar over. Det kan være en gave som han kan bruge flere gange for ham som fx sportstøj eller et par sportstøj. Der er rig mulighed for at overraske far med en masse gode sport gaveideer.

Far fortjener den bedste gave

Det er ingen hemmelighed at far måske ikke værdsætter blomster i lige så høj grad som mor. Det bliver typisk til en flaske vin eller chokolade. Det kunne også være lidt mere alternativt som sportstøj og sportssko. Det kan være din far elsker at dyrke sport. Måske er fodbold hans helt store passion? Fortjener han så ikke et par fodboldstøvler så han kan komme ud og vise de tricks han snakker så højt om? Det kan også være din far elsker at løbe. Han praler måske med han kan løbe en 5 kilometer hurtigere end dig. Nu har han ingen dårlige undskyldninger når han får et par løbesko i fars gave.

Der er masser af muligheder for at overraske far på hans dag d. 5. juni. Hos INTERSPORT har vi prøvet at samle nogle af de mest populære produkter til far. Det er fra kendte mærker som NIKE, adidas, ENERGETICS, Peak Performence og flere. Det er mærker som de fleste mænd kender til. Det vigtigste er man får fortalt det man føler for sin far. Ligesom mor har man som forældre brug for at høre et par søde ord fra sine børn.

Klæd far på med sporty gaveideer

Hvilken type far er din far? At han typen der godt kan lide at være aktiv, så fortjener han praktisk træningstøj til løb eller fitness. Er han typen som spiller fodbold med vennerne, skal han da have et par støvler. Måske trænger han til noget helt andet end en god flaske vin. Med et sødt kort og noget sportstøj som holder. Der er mange muligheder for at forkæle far på hans dag. Overrask ham med noget som kan bruges til flere lejligheder. Fars gave behøver ikke koster en formue. Vi har gaveideer i alle prisleje som din far helt sikkert blive glad for.

Find gaveideer til fars dag hos INTERSPORT

Der er masser af muligheder for at overraske far grundlovsdag d. 5 juni. Det er samme dato hvert år så der er ingen undskyldning for ikke at huske dagen. Fars dag er dagen hvor far bliver hyldet og fejret. Hvordan I gør det, vil vi lade op til jer. Vi vil dog gerne hjælpe dig med at finde den rette gave til anledningen. Her på siden har vi samlet nogle rigtig stærke bud på gave til far. Udvalget spænder bredt fra sneakers, til løbesko, til jakker til sportstøj. Der er rig mulighed for at ramme netop det som far måske har ønsket sig. Det er ingen hemmelighed at blomster måske ikke altid er den bedste ide. Den gaveide kan du gemme til mors dag næste år. Dem bliver hun helt sikkert rigtig glad for.