seo-assets

FC Barcelona

Den catalanske storklub, Barcelona FC, blev grundlagt i 1899. Lige under Real Madrid er Barcelona den mest vindende klub i verden af trofæer. Klubben har løftet 25 La Liga trofæer, 29 Copa Del Rey, 12 Supercopa samt 4 UEFA Champions League titler. Klubben har hjemmebane på det ikoniske Camp Nou med plads til næsten 100.000 tilskuere. Det som Barcelona nok er allermest kendt for, er sin offensive spillestil med hurtige afleveringer og lækkerier. Det er også værd at nævne at klubben råder over måske verdens bedste spiller. Lionel Messi, som har imponeret med mere end 650 mål bag sig. Vel og mærke har Lionel Messi kun spillet for Barcelona efter sin kommen fra Newell’s Old Boys i 2000.

Det er ikke kun Lionel Messi som er kæmpe stor i Barcelona. Også profiler som Luis Suárez, Ronaldinho, Gerard Piqué er højt profileret spillere på FCB-førstehold. Klubben har en direkte rivalisering mellem Real Madrid og duellen har fået sit helt eget navn ’El Clásico’, eller kampen om giganterne. FC Barcelona er et af de hold med flest tilhængere i hele verdenen og i Danmark er størstedelen af folk der følger med i La Liga, enten Real Madrid eller Barcelona fans.

Find spillertrøjer fra Barcelona

Er du kæmpe tilhænger af klubben, skal du selvfølgelig også have en spillertrøje. Støt holdet bag skærmen eller tag turen til Camp Nou og oplev troldmanden Lionel Messi skabe nye overskrifter. Barcelona er kendt i hele verdenen og en af de mest respekterede og elskede klubber. Hos INTERSPORT er vi også super begejstret for FCB-trøjer, at vi både har til voksne og børn. Med NIKE på det ene bryst og det catalanske logo ved hjertet, bliver det ikke smukkere. Køb din officielle Barcelona trøje og støt holdet mod endnu flere titler.