seo-assets

Fleecetrøjer

Fleece blev opfundet i 1979 af et Amerikansk firma der hedder Malden Mills. Efterfølgende er det blevet voldsomt populært og er i dag en af mest brugte materialer overhovedet. Hos INTERSPORT forhandler vi en hel masse forskellige Fleecetrøjer. Når man bor i Danmark, kan det tit godt være svært at finde ud af hvor meget tøj man skal have på. Særligt i overgangene fra sommer til efterår, eller efterår til vinter kan det godt være svært på grund af det omskiftelige vejr. I sådan en situation er en fleecetrøje et fantastisk stykke tøj at eje. Tjek vores store udvalg ud og se om ikke der er en fleecetrøje lige efter din smag.

Hvorfor købe en fleecetrøje?

Fleece har mange virkelig gode egenskaber. Til en start er fleecetrøjer meget bløde og varmeisolerende. Derudover tørrer fleece meget hurtigt hvis det har været vådt. Noget andet virkelig smart ved fleece, er at det stadigvæk er varmeisolerende, selvom det er vådt. Det kan nemlig max opsuge cirka 1% af dens vægt i vand. Yderligere er en fleecetrøje meget let, hvilket er virkelig rart og giver en stor bevægelsesfrihed. Som om det ikke var nok, er fleece også et åndbart materiale, hvilket vil sige at det er svedtransporterende. Altså transporteres sveden hurtigt ud til overfladen, hvor det herefter fordamper. Slutteligt er Fleecetrøjer også utrolig nemme at vaske. Alt i alt, en super brugbar trøje til mange forskellige lejligheder.

Hvilken fleecetrøje skal jeg vælge?

Når man skal vælge sin Fleecetrøje, er der flere ting at tage med i overvejelserne. Først og fremmest skal der tages stilling til hvad trøjen skal bruges til. Er det til gåture eller løb? Eller noget helt tredje? Det er vigtigt at have afklaret, så du finder en trøje der passer til lige netop dit behov. Fleecetrøjer kommer i mange forskellige pasformer og længder, så uanset hvad den skal bruges til, bør der være god mulighed for at finde lige det du leder efter. Efterfølgende kan det give god mening at overveje hvorvidt trøjen skal være med eller uden hætte. Andre ting der er værd at overveje, kunne være om hvorvidt det skal være med lynlås eller ej.

Fleecetrøjer til børn

En fleecetrøje er også en rigtig god investering til dit barn. Den er rigtig smart i de overgangsperioder, hvor det endnu ikke er koldt nok til at have flyverdragt på, men heller ikke varmt nok til kun en sommerjakke. Hos INTERSPORT har vi mange forskellige fleecetrøjer til børn i mange forskellige farver og størrelser. Kig eventuelt ned i din lokale INTERSPORT og prøv nogle af trøjerne på. Så er du også sikker på at få en trøje med hjem som dit barn har lyst til at have på. Vores Fleecetrøjer er bløde og rare at have på, så dit barn vil formodentlig ikke have noget i mod at få trukket sådan en trøje over hovedet. Der er faktisk en stor sandsynlighed for at han vil have den på hele tiden fremover.

Fleecetrøjer til både mænd og damer

Hos INTERSPORT kan du finde et stort udvalg af Fleecetrøjer til både mænd og kvinder. Vores trøjer kommer i mange forskellige prisklasser. Alle produkter er kvalitetstestede og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Du finder vores fleecetrøjer i mange forskellige farver og i forskellige modeller og varierende tykkelser. Fleece kommer nemlig i flere forskellige tykkelser. Den tyndeste kalder vi for micro fleece og den tykkeste kalder vi for 300. Når man vælger tykkelse på din fleece, er det som tidligere nævnt vigtigt at overveje hvad den skal bruges til. Jo tykkere trøjen er, des mere varm vil den naturligvis også være.

Bestil din Fleecetrøje online allerede i dag

Du kan bestille din fleecetrøje allerede i dag. Så sørger vi for at få den pakket og sendt afsted til dig hurtigst muligt. Husk at vi har fri fragt på alle vores varer og at du altid har 365 dages returret når du handler hos INTERSPORT. Hvis størrelsen eller andet ikke passer, kan du altid bytte varen i din lokale INTERSPORT butik. Hvis du gerne vil have rådgivning inden køb, kan du ringe til vores dygtige kundeservice, eller tage ned i din lokale INTERSPORT butik, hvor personalet står klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige trøje til dig.