seo-assets

Flyverdragter

Når efteråret og vinteren står for døren, er der ikke noget mere irriterende end at gå rundt og fryse udenfor. Med en flyverdragt fra INTERSPORT har du taget et stort skridt i mod ikke at komme til at fryse igen. Vi har flyverdragter til både børn og voksne, i mange forskellige modeller og størrelser. Mange voksne anser flyverdragten som en beklædningsting til børn. Det er det selvfølgelig også, men det er bestemt også noget, man som voksen kan få stor glæde af. Flyverdragten har den fordel, at den hjælper med at holde hele din krop varm. Det vil sige at den holder dig varm på en anden måde end en jakke gør eksempelvis.

Stort udvalg af flyverdragter

Hos INTERSPORT er vi godt klar over, at budgetter til flyverdragter varierer fra person til person. Derfor har vi gjort en dyd ud af at forhandle flyverdragter, der passer til alle. Det vil altså sige, at du kan finde en lækker flyverdragt, uanset om du er på udkig efter noget i den lidt billigere ende, eller nogle af vores mere eksklusive varer. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at vi ikke er gået på kompromis på kvaliteten. Der er stor forskel på hvad en flyverdragt skal bruges til. Særligt når man skelner mellem børn og voksne. Børn vil som oftest bruge flyverdragten til at lege i, som ofte betyder at flyverdragten skal være slidstærk og kunne tåle at blive vasket ofte. Voksnes brug af flyverdragten, stiller i de fleste tilfælde ikke de samme krav. Her er fokus mere på, at dragten skal være varm og mere moderigtig.

Flyverdragter til børn

Når man skal vælge flyverdragt til sit barn, er der nogle ting man skal være opmærksom på inden køb. Hvis dit barn har masser af krudt og leger vildt, giver det rigtig god mening at vælge en flyverdragt af slidstærkt materiale, hvor særligt knæene og bagdelen er ekstra forstærket. Det er nemlig oftest her, der slides mest på flyverdragterne. Når dit barn prøver flyverdragten, er det vigtigt at tjekke, at der er plads til en tyk trøje indenunder. Hold også øje med, at dit barn kan bevæge sig frit. Der skal gerne være en god bevægelsesfrihed, så barnet ikke hæmmes under leg og lignende. En god huskeregel er, at der skal være cirka en knytnæves længde fra barnets skridt til flyverdragtens kant. Det sikrer, at der er god bevægelsesfrihed i flyverdragten.

Flyverdragter til voksne

Når du som voksen skal købe en flyverdragt, er det vigtigt at tænke over hvad den skal bruges til. Hvis den eksempelvis skal benyttes på skiferier eller lignende, kan det give rigtig god mening at vælge en i et slidstærkt materiale, som kan modstå de fald der vil opstå under sådan en tur. Derudover skal du også kunne bevæge dig frit i den, så du ikke hæmmes på vej ned af løjperne. Hvis den derimod skal benyttes, fordi du blot tilbringer meget tid i naturen, er det vigtigt at sikre sig, at flyverdragten består at noget varmt materiale og at du synes den passer godt til dig.

Find din nye flyverdragt online

Hvis du stadig er lidt i tvivl om hvilken flyverdragt du skal vælge, har du flere forskellige muligheder for at blive lidt klogere. Hvis du bor i nærheden af en af vores mange INTERSPORT butikker, kan du gå derned og høre mere. Vores dygtige personale vil meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige. Hvis det ikke lige passer ind, kan du bestille flyverdragten online. Hvis du gerne vil rådgives inden køb, kan du ringe til vores kundeservice. Ellers kan du bestille flyverdragten hjem med fri fragt, prøve den og sende den retur igen hvis den ikke passer.