seo-assets

Fodboldtrøjer

Elsker du fodbold? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos INTERSPORT elsker vi i hvert fald fodbold. Og for os er fodboldtrøjer noget helt særligt. På et splitsekund kan en fodboldtrøje blive gjort ikonisk af en enkelt magisk aktion på banen. Det har vi for eksempel set i Champions League finalen i 2005, hvor Liverpool med et fantastisk comeback gjorde den specifikke trøje til noget helt særligt. Fodboldtrøjer indbyder til fællesskab og i fodboldglade nationer som England og Spanien, kan man se fodboldtrøjer overalt i gadebilledet. Særligt op til kampdage, bliver fodboldtrøjerne hevet ned fra hylden. Det er et stort fællesskab, som mange mennesker sætter stor pris på. Der er ikke noget federe, end at trække yndlingsholdets fodboldtrøje over hovedet. Særligt efter en weekend hvor ens hold har slået rivalerne og man kan vise trøjen frem på arbejdet eller i skolen.

Fodboldtrøjer fra alle de store hold i Europa

Uanset om du er fan af Manchester United, Liverpool, Barcelona, Real Madrid eller nogle af de andre store hold fra de bedste europæiske ligaer, så kan du finde din nye fodboldtrøje hos INTERSPORT. Ofte skifter klubberne trøjer efter hver sæson og derfor sørger vi for altid at have opdateret vores sortiment, så du kan få den nyeste model fra lige dét hold du er på udkig efter. Mange af vores fodboldtrøjer kommer til både børn og voksne, så der er rig mulighed for at finde en trøje der passer lige netop dig. Hvis du ønsker et specielt tryk på ryggen af din fodboldtrøje, kan du få tilføjet det i udvalgte Intersport butikker.

Støt landsholdet med en fodboldtrøje

Er du en af dem der troligt følger det danske landshold i tykt og tyndt? Der er noget magisk over landsholdet. Vi behøver vist ikke sige mere end sommeren 92? Måske oplevede du selv den euforiske stemning der var, da Danmark vandt EM i fodbold. Og hvis ikke du oplevede det selv, er du helt sikkert blevet fortalt om det. ingen kan i hvert fald være i tvivl om at lige netop den fodboldtrøje er noget særligt den dag i dag. Uanset om du var der, eller ej, har du mulighed for at købe dig selv en dansk landsholdstrøje. Så er du helt klar til at sejle op og ned ad åen, når de danske drenge har hevet sejren hjem til Danmark igen. Du kan få både hjemmebane og udebanetrøjen. Fodboldtrøjerne fås både til børn og voksne. Du kan finde alle vores DBU landsholdstrøjer og merchandise her

Mangler du andet fodbold udstyr?

Hvis fodboldtrøjer ikke er det eneste du mangler, kan vi også sagtens hjælpe dig med det. Måske har du besluttet dig for at starte til fodbold igen? Eller måske har du bare fået lyst til at spille lidt i haven sammen med nogle venner. Uanset hvad årsagen er, kan vi hjælpe dig med det. Det er ligemeget om det er fodboldstøvler, benskinner, en fodbold, strømper eller noget helt femte du mangler. Du kan finde alt vores andet fodbold udstyr her

Fri fragt på alle ordrer

Husk at vi hos INTERSPORT har fri fragt på alle ordrer og byttegaranti i 365 dage. Det vil sige at du med ro i maven kan bestille en fodboldtrøje hjem, uden at skulle bekymre dig om. Vi glæder os til at tage i mod din ordre.