seo-assets

Fz Forza – badmintonketcher og badmintonsko

badminton er en af de sportsgrene vi danskere har haft stor succes med og det skyldes blandt andet vores dansk designet udstyr som FZ Forza står for. Brandet er danskejet og producerer alt fra badmintonketcher til badmintonsko til badmintonudstyr. Brandet har på få år opnået en kæmpe international status blandt badmintonudøvere på verdensplan. Brandet har eksisteret siden 1990 og er skabt af fire idrætudøvere, som gerne ville udfordre det asiatiske marked. Kort fortalt var FZ Forza mission at skabe et badmintonbrand til badmintonspillere – af badmintonudøvere. Hele fundamentet for Forza var at skabe dansk kvalitet produkter til en fornuftig pris hvor både amatører og professionelle var med. Allerede få år efter starten på Forza’s historie skrev brandet kontrakt med førende elitedivisionsklubber og fik både danske og internationale sponsorater. Det hele handler om at have et brand som er koncentreret og udformet af sporten der arbejdes med. Når man køber badmintonketcher eller badmintonsko fra Fz Forza, køber man fra andre elitesportsudøvere som har testet og spiller med udstyret.

Stort udvalg af Fz Forza badmintonketcher

Det populære danske brand, Fz Forza, har igennem årrækkerne designet badmintonketcher, badmintonsko, badmintontasker, fjerbolde og badmintonudstyr til børn og voksne. Deres udvalg kan man ikke sætte en finger på og heller ej deres kvalitet. Alle produkter bliver testet og produceret i Danmark af danske elitespillere. Dette betyder at Fz Forza kan skrive dansk kvalitet og holdbarhed som stempel for deres produkter. Selvom brandet er dansk, har det opnået en flot status på international plan. Det betyder at man kan opleve Fz Forza i mere end 40 lande med deres flotte udvalg af badmintonketcher. Hos INTERSPORT har vi selvfølgelig også et spændende udvalg af badmintonudstyr til alle typer spillere. Det kan være du skal bruge badmintonsko som er skridsikre og har non marking mellemsål, så du har balance og stabilitet. Det kan også være du er nybegynder til badminton, så kan en badmintonketcher med tung ketcherhoved være oplagt for kraft og power. Fz Forza har udvalget af badmintonudstyr til mænd, kvinder og børn.

Find det nyeste badmintonudstyr fra FZ Forza online

Hos INTERSPORT finder du et spændende udvalg af FZ Forza badmintonudstyr og badmintonketcher. Du kan finde udstyr til nybegynderen eller til den professionelle badmintonspiller. Der er ingen tvivl om at deres produkter lever op til stemplet om dansk design, funktionalitet og fantastisk kvalitet. Hvis ikke du allerede kendte til Fz Forza, så gør du det hvertfald nu. Du finder alt Fz Forza udstyr og ketcher her på siden. Når først du har styr på badmintonketcher og badmintonsko, kan du kigge nærmere på badmintontøj som t-shirts og shorts. Du kan til hver en tid tage ned i en af vores mange INTERSPORT butikker og føle hvordan badmintonketcheren føles. Vi har personale som har viden om diverse Fz Forza ketchere og som kan guide dig til det rette køb. Bestiller du online, tilbyder vi GRATIS FRAGT og 1-3 dages levering. Hvis du ønsker at ombytte til et andet Fz Forza produkt, tilbyder vi 30 hverdage bytteret.