seo-assets

Garmin - Pulsure og GPS ure

Er du ivrig løber, entusiastisk cykelrytter eller en glimrende golfspiller? Måske holder du af at gå lange ture eller dyrke triatlon i din fritid? Uanset din træningsform bliver det meget sjovere at være aktiv, når du kan måle din indsats. Og det gælder, om du er professionel sportsudøver eller ej. Er det toppen for dig at løbe eller cykle lange ture i naturen, kan du blandt andet få glæde af et Garmin Vivoactive GPS Smart Watch. Så kan du uden problemer finde rundt, selv hvis du glemmer, hvad skovsti du egentlig kom fra. Er det i stedet golf eller svømning, der er din passion, er uret stadig en god investering. Garmin Vivoactive GPS Smart Watch har nemlig funktioner til både løb, cykling, golf og svømning. Hvis du leder efter et stærkt tilbud på udvalgte Garmin puls- og løbeure, så kan du på shoppen finde attraktive tilbud. Hos INTERSPORT arbejder vi løbende på at have de bedste og billigste priser på alle Garmin ure på markedet. Hos INTERSPORT har vi samlet de bedste Garmin løbe- og pulsure på tilbud. Alle vores ure er nedsat til en konkurrence dygtig pris, fordi vi ønsker at have attraktive priser på vores multisportsure. 

Hold styr på din sundhed

Ved du, hvor meget du går på en dag? Tag pulsen på din sundhed med et puls-ur. Det tæller dine daglige skridt og lader dig vide, hvis du har været inaktiv for længe. Ret smart, hvis du eksempelvis har et stillesiddende job, eller hvis du har svært ved at finde motivationen til at bevæge dig mere. Der kan nemlig snildt gå sport i at slå din egen personlige rekord for, hvor meget du går i løbet af en dag. Det kan også være ret sjovt at se, om mere motion påvirker din søvn. Aktivér armbåndets søvntilstand, og få et fingerpeg om, hvorvidt du sover ordentligt om natten. Samtidigt kan det også måle din puls til dit daglige sundhedstjek. På den måde får du helt præcise oplysninger om din træningsaktivitet. Du kan få et pulsur i mange former, støbninger og farver, så det passer til din personlige stil. Så kan du uden problemer have det på hele dagen, uanset om kalenderen siger arbejde eller fest. De fleste armbånd er desuden vandtæt så du ikke behøver at bekymre dig om uret dør i regnvejr eller når du vasker fingre.

Skarpe priser på Garmin Forerunner pulsure 

Når det kommer til pulsure og aktivitets ure er Garmin en seriøs kandidat til et all-round ur som passer til diverse sportsgrene. Om du løber, cykler, spinner eller træner, så er Garmin et godt match som pulsur. Ved Garmin handler det hele om pulsmåleren i håndledet samt alle de fede funktioner som uret rummer. Forerunner serien har igennem Garmin tiden gjort sig særlig populært indenfor løb, sprint, triatlon, spinning, svømning, cykling og roning. Det kan være en god idé med et træningsur, der kan holde styr på blandt andet tid, distance, tempo og puls. Særligt hvis du er seriøs med din træning eller måske endda professionel sportsudøver. Garmin er en serie af sportsure med forskellige funktioner, der kan være til gavn, når du er godt i gang med at træne dig op til en stor begivenhed – hvad enten det er på amatør- eller eliteplan. Selvom Garmin er kendt for sine funktionelle puls og løbeure, har de også skridttællere, som ofte er implementeret i de forskellige ure.

Glem ikke det sidste pift

Et Garmin-ur er første skridt på vejen til en bedre træning, men det er bestemt ikke det sidste. En solid og komfortabel rygsæk til de lange ture, måske fra McKINLEY, kan også være værd at tilføje til dit træningsgear. Og det vigtigste: Husk masser af vand i din drikkedunk!

Find de nyeste Garmin pulsure online

Garmin har designet en række populære fitness- og aktivitetsure. Der findes modeller til hvert behov. Hvis du er til et aktivitetsur som kan måle og tracke for dig, så er Garmin serien et godt valg. Garmin serien er bygget på forskellige sportsgrene som løb, svømning, cykling og flere til. Man skal ikke tage fejl af Garmin. De lever op til de fleste forventninger til et aktivitetsur. Find alle typer pulsure og multisportsure fra Garmin hos INTERSPORT. Mange af vores Garmin ure finder du med store rabatter. Du kan se alle vores Garmin tilbud her.