seo-assets

Gavekort

Er du en af dem der har virkelig svært at finde ud af hvad du skal købe i gave? Hos INTERSPORT ved vi godt at det kan være virkelig uoverskueligt at finde de rigtige ting ud fra en ønskeseddel. Hvilken farve skulle trøjen være i og hvilken størrelse var det nu lige at skoene skulle være i? Det kan være en stressende og frustrerende situation at stå i. Vi har heldigvis løsningen. Køb et gavekort til INTERSPORT. På den måde sikrer du at modtageren af din gave selv kan vælge lige nøjagtigt hvad vedkommende kunne tænke sig. Hos INTERSPORT forhandler vi mange spændende varer. Vi har mange produkter til forskellige sportsgrene, men også en masse forskelligt til almindeligt hverdagsbrug. Du kan få et overblik over nogle af vores produkter her.

Noget som alle har råd til

Når du køber et gavekort til INTERSPORT, skal du ikke bekymre dig om hvorvidt det bliver en for stor eller for lille gave. Du kan nemlig stort set selv vælge hvilket beløb, som gavekortet skal være på. Her på hjemmesiden kan du finde gavekort fra 100 til 1000 kroner i pris. Du skal heller ikke bekymre dig om hvorvidt modtageren kan finde noget vedkommende kan bruge, for lige netop det beløb som du har givet et gavekort på. Det er nemlig sådan at gavekortet ikke behøver passe præcis med det beløb som den ønskede varer koster. Såfremt varen koster mere end beløbet på gavekortet, kan man sagtens betale det resterende beløb ved siden af.

En gave til mange forskellige lejligheder

Et gavekort kan bruges til rigtig mange forskellige lejligheder. Særligt til fødselsdage og jul er det en populær gave. Men også som gave i pakkeleg, konkurrencer og lignende er et gavekort en rigtig god ide. Der er bare noget beroligende ved at vide som afsender, at man ikke kan have købt noget forkert. Hos INTERSPORT gør vi i hvert fald alt hvad vi kan for at sikre dig og os at der altid er en masse fede varer på lager, så du med fuldstændig ro i maven kan købe et gavekort du ved at modtageren kan bruge til noget.