seo-assets

H2O - Sportstøj og fritidssandaler

H2O har i mange år været et meget populært mærke og er kendetegnet ved at levere god kvalitet til den kræsne forbruger. Hos INTERSPORT har vi et bredt udvalg af H2O Sportswear, hvad enten du er på udkig efter badetøj, sandaler/klipklappere eller lækkert fritidstøj – og du vil altid føle dig godt tilpas med den høje kvalitet og gode pasform. Tager du ikke vores lovprisende ord for gode varer? Du kan også kigge ned i én af vores mange INTERSPORT-butikker for at prøve tøjet og kvaliteten på egen krop. H2O Sportswear fører helt tilbage til starten af de fantastiske 80’ere og har i årene siden været et populært mærke blandt kvalitetsbevidste danskere. Jens Knud Lind, som etablerede H2O i 1982, havde en brændende mission og afgørende passion for at skabe sportstøj i enestående bomuldskvalitet – uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet og holdbarhed. Den nærmest legendariske badesandal fandt sit liv sammen med både badetøj og regntøj, som er stærkt inspireret af klassisk, skandinavisk design, og H2O er fortsat et stærkt, dansk brand den dag i dag. De kvalitetsbevidste kollektioner tæller i dag mode til kvinder og mænd, svømme- og strandbeklædning samt tasker og sko / sneakers. Kendetegnende for alle kollektioner er, at de tager afsæt i exceptionel kvalitet, funktionalitet og pasform – vigtige egenskaber, som lader dig dyrke din yndlingssport med et komfortabelt smil på læben.

Stort udvalg af H2O sportstøj online

Skal du på ferie eller en tur i svømmehallen eller i poolen, har H2O badedragter og svømmetøj til både børn og voksne. Sæt fødderne i et par af de ikoniske H2O badesandaler, som er perfekte til hjemmebrug eller til og fra poolen på sommerferien. Har du eksempelvis spillet håndbold op igennem 80’erne og 90’erne, husker du uden tvivl de lange, legendariske H2O strømper, der med farverige striber satte kulør på banen. Og er du i dag hoppet i løbetøjet, kan vi garanteret friste dig med et par lækre og bløde løbestrømper, som med deres gode pasform fortsat holder foden tør og giver en god pasform. Strømperne egner sig perfekt til at give den gas på veje, stier, skove og sportshaller! Har du hund, ved du, at vores bedste ven skal luftes uanset, om det regner eller ej. Når regnen er over os, kan du trygt lade H2O klare opgaven om at holde dig tør. Med regntøj af høj kvalitet er du godt sikret mod både vind og vejr, og der er ingen undskyldning, når vejret er dårligt. Det lækre regntøj med funktionelt design og mesh paneler, giver dig ekstra god åndbarhed, så du kan være aktiv og føle dig godt tilpas 24/7. Flere af H2O’s regnsæt har justerbar hætte og elastik ved livet og i buksekanten, så du har optimal pasform og mulighed for justering, der passer til både krop og temperament. Gør endvidere regnvejr til en leg ved at stikke fødderne i komfortable og klassiske gummistøvler med behageligt indvendigt stof, der holder foden varm og tør i et smart klassisk look. Skal du blot slappe af derhjemme eller i sommerhuset, kan du iføre dig praktisk fritidstøj fra H2O samtidig med, at du ser smart ud. Hos INTERSPORT kan du med fordel tage et kig på bløde T-shirts og moderne vind- og vandafvisende fritidsjakker, som let kan klare en byge eller holde dig varm på de kølige sommeraftener. 

Find det nyeste H2O tøj og sandaler online

Når snakken er faldet på badesandaler har H2O altid været nogle af de førende. De formår at designe smarte og tidsløse badesandaler som med sin enkelthed bliver ved med at være populær år for år. Det klassiske look med eller uden fast rem, er et gennemgående tema når sommeren kigger frem og det er tid til at se sig om efter badesandaler. H2O badesandaler er helt enkle og veludførte sandaler som bygger på æstetik og komfort. Sandalerne har et klassisk udtryk som gør dem svære ikke at elske. Der er sparet på farver og mønstre. Sandalen og komforten er formet til at passe på fodens position. Hvis du leder efter badesandaler, så vælg H2O og få glæde af høj kvalitet. Du finder alle H2O produkter her på siden. Vores udvalg dækker over alt fra sportstøj, fritidstøj til fodtøj og sandaler. Bestiller du H2O online, tilbyder vi GRATIS FRAGT og 1-3 hverdages levering samt 30 dages bytteret.