seo-assets

Haglöfs - Rygsække og jakker

Haglöfs er et brand som siden 1914 har stået skabt på markedet. Brandet er svensk oprindelse og grundlagt i Torsang af Viktor Haglöf. Hans mission var at skabe en virksomhed som designede rygsække til lokale skovarbejder og landmænd. Den store interesse for rygsække har også gjort at de fleste nok associerer Haglöfs med skoletasker, rygsække og vandretasker. Brandet har altid været et populært valg, når det kom til udendørs redskaber og beklædning. Ligesom deres kvalitets rygsække, begyndte Haglofs også at designe vinterjakker, bukser, handsker, huer som kunne klare ekstreme vejrsituationer. Haglöfs er idag et verdenskendt outdoor brands som er mere end blot kvalitets haglöfs rygsække. Idag er Haglöfs købt af det japanske løbebrand Asics.

Stort udvalg af Haglöfs rygsække

Haglöfs er et brand som er ideelt hvis din beklædning og tilbehør skal udfordres af vejret. Kvaliteten er helt i top og funktionaliteterne ligeledes. Det hele handler om at føle sig bekvemt i alle vejrforhold. For at sikre at produkterne kan holde til ekstreme klimaer som vand, bjerge, klipper, stormvejr, er produkterne testet af elitesportsudøvere. Haglöfs har efterfølgende skabt en række eksklusive outdoor artikler som kunne klare alle slags udfordringer. Specielt indenfor skisport, trekking, trailløb, vandring samt ekstremsport er Haglöfs et seriøst brand. På verdensplan er Haglöfs velkendt og eftertragtet. I størrelsesforhold er Haglöfs den største leverandør af friluftsudstyr i norden. Selvom navnet kan være svært at udtale, skal man ikke tage noget for kvaliteten. Med Haglöfs som valg, kan du være sikker på nordisk kvalitet, holdbarhed og funktionalitet. Haglöfs er måske mest kendt for deres kvalitet rygsække som 'vide' kollektionen, men har også beklædning som jakker, bukser, skjorter og sportstasker.

Find de nyeste Haglöfs rygsække online

Hos INTERSPORT finder du alle produkter fra Haglöfs. Vores udvalg består af de populære Haglöfs rygsække man ikke kan undvære. Rygsækkene kan bruges som sportstaske, skoletaske, gymnastiktaske, vandretasker eller andet. Du kan være sikker på at Haglöfs kan holde til regnvejr, solskin, blæsevejr eller snestorm. Materialet er bygget til at kunne modstå selv det slemmeste vejrforhold. Haglöfs er det ideelle valg af outdoor produkter, hvis du trænger til en funktionel efterårs jakke eller mild vinterjakker. Du finder hele udvalget af Haglöfs produkter her på siden både til herre, damer og børn. Når du køber på INTERSPORT.dk så tilbyder vi GRATIS forsendelse og GARANTERET levering indenfor 1-3 hverdage. Hvis det du bestilte havde en forkert farve, størrelse eller du ønsker en anden Haglöfs variant, så bytter vi indenfor 30 hverdage. Hvis Haglöfs måske ikke var noget for dig i denne omgang, tilbyder vi 14 dages fortrydelsesret både online og i vores INTERSPORT butikker.