seo-assets

Håndboldtøj og håndboldsko

Spiller du håndbold? Så kender du helt sikkert både til håndboldtøj, sko og udstyr. Det er vigtigt at have styr på det hele, når man skal på banen. Typisk får man en spillerdragt af klubben til de kampe som skal spilles både på hjemme- og udebane. Til træning skal man som regel selv have sit eget tøj med. Også til træning er det vigtigt at have det rette håndboldtøj. Ikke blot for at se smart ud, men mere for at få det maksimale ud af sin træning. Det kan være svært, hvis man koncentrerer sig for meget om, at tøjet sidder forkert og man hele tiden skal rette på det. Derfor er det vigtigt at sørge for, at du har det rette tøj på - også til træning.

Find det rette håndboldtøj

Hos INTERSPORT finder du både shorts, t-shirt, strømper og meget mere til din håndbold træning. Vi har et stort udvalg af ovenstående fra blandt andet Hummel, NIKE og adidas, som er nogle af de mest populære mærker indenfor netop håndboldtøj. Du kan også finde en god kompression t-shirt, som du kan bruge under din spillerdragt. En kompressions t-shirt virker både svedtransporterende og hurtigtørrende, samtidig med at den giver effektiv støtte til dine muskler og øger din blodcirkulation. Dernæst kan du finde noget lækkert træningstøj, som er nemt at tage udover dit spillersæt. Det kan være meget koldt rundt i de forskellige haller, så derfor er det godt med en træningsdragt, som kan holde dig varm både inden og efter du har været på banen.

Håndboldsko til dig

Når du løber rundt på håndboldbanen, skal du selvfølgelig have de perfekte sko. Du skal både kunne løbe uden problemer, men du skal også kunne hoppe og samtidig lande blødt på dine fødder. Derfor er det vigtigt med et par sko som virker støddæmpende. Asics løbesko er nogle af de sko, som er særdeles populære på håndboldbanen. Det skyldes højst sandsynligt er Asics helt generelt er en meget populær løbesko. Asics har lavet blandt andet Asics Gel-Flare 7, som netop er støddæmpende og stabile indendørssko. Dette gør dem særdeles velegnet til håndbold. Dernæst har skoene en non-marking gummiydersål, som sikrer et godt greb på indendørsgulvet. Du kan finde dine nye håndboldsko her.

Handball Spezial

En af de mest populære håndboldsko er den klassiske Handball Spezial. Denne sko er ikke blot populær til håndbold, men også som indendørssko generelt. Grunden til dette er skoens gode komfort samtidig med gummiunderlaget, som giver et yderst godt greb i underlaget. Derudover er der små lufthuller, som sørger for, at dine fødder kan ånde i skoene. I dag er skoene så populære at de endda også bliver brugt som modesko. Du kan altså bruge skoene ligesom du vil. Du skal blot være opmærksom på ikke både at bruge skoene som håndboldsko indenfor samtidig med, at du går rundt med dem udenfor. Du kan dog sagtens både bruge skoene til håndbold og indendørsfodbold eksempelvis.

Find dit nye håndboldudstyr her

Hos INTERSPORT har vi bredt udvalg af udstyr til håndbold. Du kan selvfølgelig finde både håndbolde, harpiks, knæbeskytter, strømper og meget mere. Harpiks er nødvendigt, når der skal spilles medmindre det er børn, som spiller. Harpiksen sørger for, at du har et godt greb på bolden igennem hele kampen. Du kan også finde din nye håndboldtaske hos os. Vi har flere forskellige tasker at vælge imellem, så du kan finde den taske som lige netop passer til dig og dine behov. Det kan være forskelligt, hvor stor og lille vi ønsker vores håndboldtaske og ligeledes hvor mange små rum vi ønsker, at der skal være. Du kan se vores udvalg her på siden.

Håndbold til træning til kampe

Hvis du selv skal have din egen håndbold med til træning, så er det vigtigt at få investeret i en god håndbold. Om håndbolden matcher dit håndboldtøj er underordnet. Til gengæld er det vigtigt, at du finder en bold som du kan lide at holde på. Hvis du spiller på et lidt højere niveau, så kan det også være en fordel at vælge en godkendt håndbold. Hos INTERSPORT kan du også finde håndbolde som er godkendte til professionelle kampe af det Internationale Håndboldforbund. På den måde er du også sikret, at kvaliteten er i top og at du får en bold, som kan holde til lidt af hvert.

Knæ- eller albuebeskytter

Hos INTERSPORT finder du din nye knæ- eller albuebeskytter. Vi forhandler nemlig begge dele. Du kan bruge begge dele til at undgå hudafskrabninger, når du lander på det hårde halgulv. Du kan eksempelvis også få en albuebeskytter, som har indbygget Kinesio teknologi, som støtter op omkring dine muskler og led. Dette kan være særdeles godt, hvis du har en tidligere skade. Knæ- og albuebeskytterne har også en komprimerende effekt, som sørger for at du får øget din blodcirkulation, hvilket gavner dig med en restituerende og optimerende effekt under træning og kamp. Hvis du gerne vil spille med knæ- eller albuebeskytter på grund af en tidligere end nuværende skade, anbefaler vi altid, at du tager kontakt til din læge eller fysioterapeut for den rette vejledning.

Prøv produkterne i en af vores fysiske butikker

Vil du gerne prøve produkterne inden du køber dem? Så kan du altid besøge en af vores fysiske butikker. Her kan du både prøve produkterne samt få hjælp og vejledning af vores kompetente personale, som altid står klar til at hjælpe dig. Køber du dine varer online, så har du som regel varerne indenfor 1-2 dage. Uanset om du køber online eller i en af vores fysiske butikker, så kan du altid bytte dine varer indenfor 365 dage hos INTERSPORT. Du kan altså sagtens købe online og få dine varer byttet i en af vores fysiske butikker, hvis dette er nemmest for dig.