seo-assets

Basket, volley og bordtennis

Der findes alverdens sportsgrene derude. Vi danskere elsker at dyrke forskellige sportsgrene. Det siges at hver dansker i gennemsnit prøver 3-4 forskellige sportsgrene igennem sit liv. Den store interesse for forskellig sport betyder vi har samlet en række sportsgrene på denne side. Basket er en af de sportsgrene du finder her. I Danmark har vi ikke de største eller bedste basketball spillere på international plan. Vi kæmper som nation for at få spillere ind i den mest populære basketliga: NBA. Chris Christoffersen er den dansker som har været tættest på den store liga.

I basket kategorien finder du et spændende udvalg af basketbolde. Du finder bolde fra de populære brands som Spalding, Wilson og vores egen Pro Touch brand.

Hvor finder jeg bordtennisbat?

Bordtennis er en sportsgren vi danskere igennem tiden har haft stor succes med. Dette skyldes stjerner som tidligere Michael Maze og Finn Tugwell samt Mie Skov. Siden hen har unge talenter forsøgt sig at opnår topplaceringer, men der er vej endnu. Indenfor bordtennis er battet det afgørende for en god kamp. Når du vælger bordtennisbat, handler det om din spillestil og niveau. Du kan finde bat i tre forskellige kategorier: Speed, Spin og kontrol.

Er bordtennis en sportsgren du prøver for første gang skal battet vægte kontrol højest. Dette betyder at nybegynder skal gå efter kontrol og mindre fokus på fart og skrue. Det grundlæggende er vigtigt før man kaster sig ud i større fart og skrue. Til de let øvet og professionelle handler det om fart og skrue. Kontrollen er opbygget gennem træning. Det handler om at finde sin spillestil. Hvis du elsker at angribe, er hastighed måske dit våben. Hvis du er mere defensiv, skal du bruge kontrol og præcision.

Du kan blive spurgt om hvilket greb du ønsker. Generelt er konkrav det mest almindelige greb. Det handler om hvordan bordtennisbattet ligger i hånden. Til små, let øvet og ældre, anbefaler vi konkravet greb til bordtennisbat.

Hvilken volleysko og bold skal jeg vælge?

Dyrker du volleyball på amatør eller måske på professionel plan, handler det om fodtøjet. Volley sko er uhyre vigtige at spille med. Der kommer mange opspring og landinger i volley. Derfor skal ens fødder, ankler og ben bliver skånet mest muligt. Volley sko er skabt med god stødabsorbering. Der findes også forskellige volleysko som er koncentreret på energien ved opspring. På den måde bruger du mindre kræfter og hopper højere. Asics og Adidas er førende indenfor opbygning af sko til volley.

Det bliver lettere at optimerer dit spil med den rette beklædning. I Danmark er interessen for volley ikke stor, men det bliver mere udbredt med både beachvolley og klassisk volley. Hos INTERSPORT gør vi vores for at tilbyde det bedste udvalg, så vi for alvor kan få danske spillere på verdensplan.