seo-assets

2XU - Kompressionstøj- og kompressionstights

2XU er et australsk kvalitetssportsmærke, der udvikler og sælger kompressionstøj til alverdens sportsgrene. 2XU har gennem innovative designs og god kvalitet slået sig fast som en stærk og velkendt spiller på markedet. Det hele startede med et ønske om at kunne forbedre den menneskelige atlet. Dette skulle gøres gennem innovativt træningsudstyr, der er blevet udviklet i samarbejde med flere kendte universiteter, med fokus på den menneskelige krop. Denne mission er lykkedes, for siden 2XU begyndte at producere kompressionstøj mm., er flere af verdens allerbedste atleter og sportsstjerner begyndt at bruge deres udstyr. Sidstnævnte må uden tvivl skulle opfattes som et kvalitetsstempel af allerhøjeste karat. Derfor kan du som kunde være sikker på, at når du vælger et produkt fra 2XU, så får du noget af det allerbedste – og hvem vil ikke gerne det? Når det kommer til anvendelsesmulighederne for kompressionstøj og deres andre produkter, så er der næsten ingen grænser for hvilke sportsgrene og andre situationer, det kan bruges i. Oftest er det dog sportsgrene som løb, fodbold og lignende aktiviteter. Her opholder atleterne sig ofte udenfor i længere perioder, og her kan tøjet hjælpe med at holde på varmen, uden at skulle være en hindring, når det virkelig gælder, og der skal præsteres. Derudover er der også mange håndbold- og basketballspillere, der bruger kompressionssleeves når de spiller. Med et sleeve holdes albueleddet også varmt, og spillerne kan derved mindske risikoen for skader som følge af overbelastning. Sidst men ikke mindst så er kompressionstøj også meget brugt i ekstremsport, såsom motorcross, BMX og faktisk også skiløb. Her bruges tøjet som en form for behageligt og fleksibelt undertøj, der gør det meget mere komfortabelt at være pakket ind i sikkerhedsudstyr såsom rygskjold. Dette er blot et uddrag, af hvad du kan bruge produkterne fra 2XU til. Hos INTERSPORT er vi sikre på, at du selv kan finde på mange flere muligheder. Enten i form af flere sportsgrene, eller helt almindelige hverdagssituationer, hvor du godt kunne bruge et ekstra lag tøj. Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så kig vores udvalg af kompressionstøj fra 2XU igennem. Find 2XU tights hos INTERSPORT.dk.

Stort udvalg af kompressionstøj fra 2XU

Som en kvalitetsbevidst sportsforretning, kan vi rigtig godt lide produkterne fra 2XU. Derfor har vi altid et stort og godt udvalg af deres produkter på lager – både i vores fysiske butikker og på vores webshop. 2XU henvender sig til vores allermest krævende og kræsne kunder. Hvis du er på jagt efter noget af det bedste kompressionstøj på markedet, så skal du derfor tage et kig på vores udvalg af lækre produkter fra 2XU. Hos INTERSPORT har vi kompressionstøj fra 2XU til både mænd og kvinder samt i mange forskellige størrelser. Derfor kan du altid finde den helt rigtige model til netop dig. Når du har fundet frem til det, du har brug for, så kan du hurtigt bestille det hjem, så du kan prøve tøjet på. Når du handler hos INTERSPORT online, får du altid levering til nærmeste posthus eller GLS pakkeshop kvit og frit. Hvis du i stedet foretrækker at handle i en fysisk butik, så er du altid velkommen i din lokale INTERSPORT. Her står vores kompetente personale klar til at dele ud af deres store viden om eksempelvis produkterne fra 2XU. På den måde kan du være sikker på, at du altid kommer hjem med det rigtige i første forsøg.

Find det nyeste kompressionstøj fra 2XU online

Hos INTERSPORT skal det være rart at handle – også på vores hjemmeside. Vores kundeservice er derfor altid i top. Hvis du skulle brænde inde med et spørgsmål angående vores tights fra 2XU, eller nogle af vores mange andre produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os på Kundeservice@intersport.dk eller ring til os på 43 55 80 00. Husk at du altid kan bytte dine 2XU tights lokalt i en af vores mange butikker landet over inden for 30 dage. Du kan derfor roligt bestille et par hjem, så du kan se, om det er noget for dig. Vi er dog sikre på, at du vil være godt tilfreds med dem! Husk at du også kan tilmelde dig Club INTERSPORT. Som medlem af Club INTERSPORT får du besked om nyheder, tips og tilbud før alle andre! Derudover tilbyder vi en attraktiv bonusordning og særlige medlemsrabatter, samt mulighed for at deltage i konkurrencer, VIP-arrangementer og meget mere. Det er fuldstændig gratis at være med, og dermed at få del i alle de fordele, der følger med. Lyder det som noget for dig? Så kan du melde dig ind ved at klikke her. Vi glæder os til at tage godt imod dig!