seo-assets

Adidas sportstøj og sko

En af verdens største sportsbrand behøver ingen større præsentation. Sportsmærket adidas kommer man ikke udenom. Det gælder både indenfor sport men også indenfor mode. Det tyske gigant brand bliver benyttet af de allerstørste sportsklubber og atleter verden over. Adidas er her og der og alle vegne. Du kan finde fodboldstøvler, sneakers, sportstøj, løbesko og generelt alting fra det populære brand. Når vi snakker de 3 velkendte striber, er der ingen tvivl om vi henviser til adidas. Helt tilbage i slutningen af første verdenskrig, begyndte Adolf Adi Dassler at designe sine egne sportsko i byen Herzogenaurach. Hans sportsko blev senere båret af den amerikanske sprinter Jesse Owens som skabte store overskrifter. Virksomhed blev styret i samarbejde med sin bror, Rudolf Dassler, men der opstod uoverensstemmelser under 2. verdenskrig. Det betød at Rudolf valgte at forlade Gebrüder Dassler Schuhfabrik og Adolf Dassler. Efter flere år, startede Rudolf virksomheden Puma, mens Adolf stiftede virksomheden adidas i 1949. Ser man på adidas tag på sport- og modeverdenen i dag, må adidas sige at være en af de allerstørste sportsvirksomheder og brands på international plan. Idag står virksomheden for produktion af tøj, sko, tilbehør indenfor næsten alle populære sportsgrene. Verden over kender man til adidas kvalitet og holdbarhed. Dette har båret frugt og gjort adidas lige så attraktive indenfor modebranchen. Deres tag på kombinationen mellem sport og frihed har givet kæmpe bestsellers som adidas UltraBoost, adidas Superstar samt adidas Gazelle.

Kæmpe udvalg af adidas produkter

Hvis man som adidas formår at opnå så ikonisk status, har det kæmpe påvirkning på alle sportsgrene. Der findes ikke den sportsgren hvor adidas ikke er nogle af de førende. Deres innovative produkter og specifikationer har gjort det muligt at opnår nye sports rekorder blandt alle atleter. I takt med deres sportstøj, er modetøjet også blevet et kæmpe hit. Det handler i høj grad om at inspirerer og bidrage til både modebranchen som sportsbranchen. adidas har været med til at flytte grænser fra fritidstøj/modetøj. Ser man på sportstøj i dag er meget af det oprigtigt sportstøj. I et univers af sportsgrene, tog adidas sig tid til at designe en mode kollektion som aldrig skuffer eller bliver uinteressant. Altid på forkant med tingene formår adidas til stadighed at følge med udviklingen og skabe nye, innovative produkter til professionelle sportsudøvere. Allerede i 1980’erne viste adidas sin stærke sans for nytænkning og komplette overlegenhed ved at putte en computer i deres løbesko. Forud for deres egen tid var adidas i stand til at udvikle Micropacer (i dag kaldet miCoach), der leverer performance-statistikker til dygtige sportsudøvere verden over.

adidas Original - det originale brand

Med adidas som en af de helt store spillere inden for sportsbrands, er der stor sandsynlighed for, at du har haft et par adidas sko på fødderne i løbet af dit liv. Deres klassiske sko har igennem de sidste mange årtier haft flere gennembrud og ser i den grad ud til at være kommet for at blive. De velkendte striber ses over alt i modebilledet – både i form af fede sneakers og behageligt, men stadig yderst moderne træningstøj. Det er et brand, der ikke er til at komme udenom, hvis du går efter et sporty look. Med deres helt klare finger på pulsen, når det gælder moderigtige sportsvarer, er de en af de allerstørste spillere på markedet. Og det er med god grund. adidas Original er klassiske i deres design, og deres sko kommer typisk i sorte og hvide farver, ofte piftet op med små detaljer i fine farver. Men her på siden finder du også meget andet end sko fra adidas. Du kan også finde adidas sweatshirts og bukser hos INTERSPORT. Der bliver hele tiden tænkt nye tanker i adidas’ hovedkvarter. Det har resulteret i et altid skarpt sortiment – også med hjælp fra store designere og personligheder som Stella McCartney og Rita Ora. Det har fået modebevidste unge til at flokkes til butikkerne, så de straks kunne sætte et moderigtigt og personligt præg på deres outfit.

adidas Original kendt for sine klassisker

Selvom adidas Originals altid udvider deres sortiment med de helt rigtige designs og farver, er det måske mest klassikerne, der skinner klarest igennem på sportshimlen. adidas Stan Smith, adidas Super Star og adidas Handball Spezial – alle klassikere, der for længst har sat sit præg på modebilledet i årtier og skrevet sig ind i modehistorien. Stan Smith: Et sneaker-ikon skabt til tennisspilleren Stan Smith i 70’erne. I dag en modesko, der ses på utallige fødder – og både de klassiske hvide med grønne detaljer og nyere versioner hitter. Superstar: Her er skoen, der lige nu præger modebilledet i stor stil. Det er en cool sneaker, som nemt sætter prikken over i’et på ethvert outfit. Handball Spezial: Sko skabt i 1979 til indendørs sport, men som i dag ses over alt i bybilledet – især på unge fødder. Det er en af de mest solgte indendørssko og med sit enkle design er det måske endda klassikeren over dem alle.

adidas Performance - fodboldstøvler og løbesko

adidas Performance er ikke kun for fodboldspillere! Vi har også et bredt udvalg af smarte t-shirts, sports-bh’er, tights og løbesko. adidas tilbyder alt, hvad du har brug for, både på og uden for banen. De mange forskellige modeller og farver lader dig sætte dagsordenen for din personlige stil og, med adidas Performance bliver der aldrig gået på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. adidas Performance handler om performance. Brandet har formået at designe en række løbesko, hvor mest omtalte er adidas UltraBoost. Løbeskoen lever op til alle forventninger med sin stabilitet og støtte. Du kan se alle adidas UltraBoost her.

Tag din sport til nye højder med adidas

Vi elsker fodbold i Danmark! For at komme spille fodbold er dine fødder er en væsentlig del af at kunne præstere, og det gælder om at passe rigtig godt på bentøjet. Hos adidas Performance finder du eksempelvis fodboldstøvler af høj kvalitet og smarte benskinner. Er du playmaker, kan du få ekstra gavn af Primeknit-”strømpen”, som giver støvlen en mere tætsiddende pasform og mulighed for at skabe, opbygge og afslutte chancer med stor præcision. Og med koniske knopper har du stor bevægelsesfrihed i græsset til at vende så hurtigt, at selv Messi har svært ved at følge med! Og nu vi er ved kendte fodboldspillere… Tag et kig på nogle af de populære adidas-landsholdstrøjer fra Danmark, Belgien, Tyskland og Spanien – eller støt dit favorithold med klubtøj fra Real Madrid eller dine basketball-helte fra Miami Heat, Chicago Bulls eller New York Knicks.

adidas Neo - billige sportsko

adidas Neo er en underkategori som hører under Adidas Group. Selve ordet Neo er defineret som: ny begyndelse, nyt koncept, nyt liv. Under adidas Neo finder du et fint udvalg af stil og modetøj som henvender sig primært til den unge generation, især teenagere. Selve adidas Neo’s mission har været at tilbyde høj kvalitetsprodukter til mere overkommelige priser. Derfor ses det også tydeligt at adidas Neo’s priser er væsentlig lavere end de originale produkter som adidas har indenfor adidas Originals og adidas Performance. Det vigtigste mål for adidas Neo har været at få en række produkter, der har overkommelige priser til teenagere. Faktisk er adidas koncept med Neo så stor en karakter for adidas at de har henholdsvis teenager ikoner såsom Selena Gomez og Justin Bieber som repræsenterer deres brands.

Adidas Neo er en af de mere traditionelle modeller fra Adidas. Det er en sko, der har et både stilrent og klassisk look, der kan bruges til forskellige lejligheder. Det er en sko, hvor der er taget hånd om kvaliteten, men det er især det klassiske look, der er ikonisk for denne model. Du går ikke galt i byen, når du vælger en Adidas Neo sko.

Adidas Neo er den klassiske sko

Ønsker du en klassisk sko i din skosamling, er Neo-modellen fra adidas et rigtig godt bud. Den har et meget stilrent udtryk, der kan anvendes til forskellige outfits. Det betyder, at det er en yderst alsidig sko, du kan anvende til forskellige anledninger. På den måde behøver du ikke at have et par sko til enhver tænkelig anledning. Med Adidas Neo sko er du godt på vej, da de kan bruges til lidt af hvert. Det er et rigtig godt par herre-sneakers og dame-sneakers, der fungerer perfekt til hverdagsbrug, når du er på farten med dagens gøremål. Derudover kan de også give noget afslappet, men stilrent til et lidt finere outfit. Der er derfor alverdens muligheder med klassiske Neo adidas sko.

Adidas Neo er en model, der både kan benyttes af voksne og børn. Den er ikke aldersbestemt, da den er meget traditionel i sit udtryk. Det er en sko, der kan anvendes af hele familien, hvis det er det, man ønsker. Er det en voksenmodel, du skal bruge, vil disse oftest være med snørebånd, hvorimod modellerne til børn ofte har velcrolukning enten med to eller tre lukninger. Det er typisk det, der adskiller modellerne. Derudover er der mange af de samme detaljer og egenskaber.

Find de nyeste adidas produkter online

Hos INTERSPORT finder du et kæmpe udvalg af Adidas artikler i form af sportstøj, sko og tilbehør. Vi har alle de bedste nyheder fra det populære ikoniske brand. De tre striber er kendetegnet ved den høje kvalitet og innovative tilgang til sport og mode. Du finder alt fra adidas løbesko til adidas fodboldstøvler og andet performance tøj hos INTERSPORT. Når du handler adidas tøj og sko tilbyder vi fragtfri levering indenfor 1-3 hverdage. Vi tilbyder altid 30 dages byttegaranti og 14 dages fuld returret fra den dag du modtager dine adidas produkter. Find hele udvalget af Adidas produkter til mænd, kvinder og børn.