seo-assets

Adidas Neo - Billige sneakers og sportstøj

Adidas Neo er en underkategori som hører under Adidas Group. Selve ordet Neo er defineret som: ny begyndelse, nyt koncept, nyt liv. Under Adidas Neo finder du et fint udvalg af stil og mode tøj som henvender sig primært til den unge generation, især teenagere. Adidas Neo som sportsmærke

Selve Adidas Neo’s mission har været at tilbyde høj kvalitets produkter til mere overkommelige priser. Derfor ses det også tydeligt at Adidas Neo’s priser er væsentlig lavere end de originale produkter som Adidas har indenfor Adidas Originals og Adidas Performance. Det vigtigste mål for Adidas Neo har været at få en række produkter, der har overkommelige priser til teenagere. Faktisk er Adidas koncept med Neo så stor en karakter for Adidas at de har henholdsvis teenager ikoner såsom Selena Gomez og Justin Bieber som repræsenterer deres brands.

Stort udvalg af Adidas Neo

Hos INTERSPORT.dk kan du finde et fint udvalg af både trøjer og mode sneakers til super priser, og i god kvalitet. Alle Adidas Neo produkter er lavet af Adidas, og har derfor det velkendte Adidas logo på siden, så man er bevidst om den kvalitet som Adidas har. Er du på udkig efter et par fede sneakers men ikke ønsker at betale en formue, så er Adidas Neo et godt sted at starte. Finder du ikke det du søger hos INTERPORT.dk kan du altid kontakte vores kundeservice eller henvende dig i din lokale INTERSPORT butik, som med glæde vil hjælpe dig.