seo-assets

Adidas Originals - Klassiske sko og sneakers

Med Adidas som en af de helt store spillere inden for sportsbrands er der stor sandsynlighed for, at du har haft et par Adidas sko på fødderne i løbet af dit liv. Deres klassiske sko har igennem de sidste mange årtier haft flere gennembrud og ser i den grad ud til at være kommet for at blive. De velkendte striber ses over alt i modebilledet – både i form af cool sneakers og behageligt, men stadig yderst moderne træningstøj. Det er et brand, der ikke er til at komme udenom, hvis du går efter et sporty look. Med deres helt klare finger på pulsen, når det gælder moderigtige sportsvarer, er de en af de allerstørste spillere på markedet. Og det er med god grund. Deres designs er unikke og klassiske, og deres sko kommer typisk i sorte og hvide farver, ofte piftet op med små detaljer i fine farver. Men her på siden finder du også meget andet end sko fra Adidas. Sweatshirts, t-shirts og tights er bare nogle af de varer, du kan finde fra brandet hos INTERSPORT.

En tysk succeshistorie

Vi skal til Tyskland og skrue tiden 66 år tilbage. I flere år havde manden bag Adidas et tøjfirma med sin bror, men de kom op og toppes, og derfor opbyggede han sit eget brand ved at sammensætte dele af sit for- og efternavn. Adidas blev født, og det blev startskuddet til en verdensomspændende succes. Faktisk har Adidas gruppen i dag over 46.000 medarbejdere ansat. Så man må sige, at der er gang i hjulene hos det populære brand. Igennem tiden har Adidas Originals sat sine spor i både sports- og modeverdenen. Det har de gjort ved at skabe sportstøj og -sko i en god kvalitet og i et lækkert design. Og så har produkterne altid været til at betale for mange mennesker. Resultatet? I dag er de den største leverandør af sportstøj i Europa. Der bliver hele tiden tænkt nye tanker i Adidas’ hovedkvarter. Det har resulteret i et altid skarpt sortiment – også med hjælp fra store designere og personligheder som Stella Mc

Cartney og Rita Ora. Det har fået modebevidste unge til at flokkes til butikkerne, så de straks kunne sætte et moderigtigt og personligt præg på deres outfit. Kendt for sine klassikere

Selvom Adidas Originals altid udvider deres sortiment med de helt rigtige designs og farver, er det måske mest klassikerne, der skinner klarest igennem på sportshimlen. Stan Smith, Super Star og Handball Spezial – alle klassikere, der for længst har sat sit præg på modebilledet i årtier og skrevet sig ind i modehistorien. Stan Smith: Et sneaker-ikon skabt til tennisspilleren Stan Smith i 70’erne. I dag en modesko, der ses på utallige fødder – og både de klassiske hvide med grønne detaljer og nyere versioner hitter.

Adidas Superstar: Her er skoen, der lige nu præger modebilledet i stor stil. Det er en cool sneaker, som nemt sætter prikken over i’et på ethvert outfit.

Handball Spezial: Sko skabt i 1979 til indendørs sport, men som i dag ses over alt i bybilledet – især på unge fødder. Det er en af de mest solgte indendørssko og med sit enkle design er det måske endda klassikeren over dem alle.

Adidas Originals hos INTERSPORT

Adidas Originals fører et stort sortiment inden for sportstøj og lækre sneakers – til både mænd, kvinder, børn og unge. Så er du på udkig efter nyt tøj til din træning eller et par Adidas sko, der kan give et afslappet og cool look, så se vores udvalg her i INTERSPORT. Klik det hjem online eller besøg os i en af vores mange butikker. Husk desuden at melde dig ind i Club INTERSPORT, hvis du vil holdes opdateret på alle vores nye tiltag. Her vil du modtage e-mails omkring nyheder, tips og særlige medlemsrabatter, og du bliver desuden en del af vores eksklusive bonusordning, hvor du optjener bonus, hver gang du handler hos os. Har du spørgsmål til nogle af vores varer eller blot vil høre mere om vores mange fordele om medlem, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.