seo-assets

Arena - badedragter og badetøj

Horst Dassler blev i 1972 inspireret til at grundlægge Arena, da han overværede svømmeren Mark Spitz vinde syv guldmedaljer til de Olympiske Lege. Det var første gang, det nogensinde var sket, og Mark Spitz satte ovenikøbet syv verdensrekorder i sammen ombæring. Dette gav Dassler så meget blod på tanden, at han året efter lancerede sit første badetøj til elitesvømmere under navnet SkinFit. Lige siden ’73 har Arena i den grad specialiseret sig i badetøj til den absolutte svømmeelite. Elitesvømmere fra hele verden er samlet for at udgøre Team Arena, som blandt andre tæller de danske svømme-darlings Mie Østergaard Nielsen og Lotte Friis, der henholdsvis sikrede Danmark-deltagelse ved OL i London 2012 og vandt bronze til OL i Beijing 2008. Producenterne bag Arena mener, at man kan vinde på flere forskellige måder. Det behøver ikke altid at handle om at hive guldmedaljer hjem. Man kan også vinde ved personlig udvikling. Ved at købe Arena sikrer du dig derfor høj kvalitet, der er på forkant med udvikling og teknologi og får dig til at yde dit allerbedste – hver gang.

Stort udvalg af Arena badetøj

Arena har en ambition om at fremme svømmediscipliner ved at producere kvalitetssvømmetøj til alle. Da Arenas tøj er testet og fremstillet i et samarbejde med de dygtigste udviklere og elitesvømmere, så er resultatet det bedste af det bedste. Selv om du ikke svømmer til konkurrencer, har du stadig fortjent at svømme i lækkert og komfortabelt svømmetøj. Når du skal ud i din lokale svømmehal, vil vi anbefale, at du anskaffer dig et par badesandaler, så du kan bevæge dig rundt på det glatte gulv. Du kan se vores udvalg af badesandaler

Find det nyeste Arena badetøj online

Hos INTERSPORT har vi et bredt udvalg af badedragter til kvinder, der giver dig maksimal komfort samtidig med, at badedragten ikke kommer til at sænke din fart, når du er i vandet. Badedragternes lette fabrikat i sammenspil med pasformen sørger for, at du får det bedste ud af din træning. Det samme gælder badebukser til mænd. Her kan du få badeshorts med lommer, der både kan bruges som almindelige badeshorts til stranden, men også til konkurrencer. Fælles for alle modellerne – om det måtte være badedragterne eller badeshortsene – er, at de er fremstillet i stof, der er hurtigtørrende og kan tåle både klor og sol. INTERSPORT har mange butikker landet over, så kig endelig ned i en af vores butikker eller kontakt vores kundeservice og tag en snak med én af vores søde medarbejdere, hvis du er tvivl om noget.