seo-assets

Bundgaard - Vinterstøvler og gummistøvler

Bundgaards skoeventyr startede helt tilbage i år 1904, hvor Bundgaard overtog hvad der før hed Therkildsen sko. Målet var klart helt fra starten af. Bundgaard ville lave kvalitetssko til aktive mennesker. Med dette mål for øje har Bundgaard lige siden produceret sko og støvler i en udsøgt kvalitet. Derudover er skoene yderst holdbare, grundet det gode materialevalg. Det enkle danske design holder mindst lige så længe som skoen selv. Når alt dette er sagt, så er produkterne fra Bundgaard stadig til at betale. Dette gør dem til et oplagt valg, når der skal købes nye børnesko. Børn har det jo selvsagt med at vokse, og sommetider går det stærkt. Når børn vokser, ændres formen og størrelsen på deres fødder også. Derfor skal børn ofte have nye sko. Derudover slider børn ofte meget på deres sko, når de vilde lege i børnehaven eller skolegården er i gang. Derfor synes vi her hos INTERSPORT, at produkterne fra Bundgaard er helt geniale. Når du vælger børnesko, er der en række ting, som du skal huske på. Først og fremmest skal skoens materialer være åndbare, da dit barns fødder skal kunne ånde, selvom de er lukket inde i en sko i lange perioder. Derudover skal hælhøjden ikke være for høj, og skoen skal have en naturlig pasform. Når det kommer til valg af fodbeklædning, så frarådes det også, at børn under 3 år går i meget åbne sko. De helt små kan ikke altid styre deres fødder, så derfor har de brug for ekstra god støtte, hvis de skal lære at gå ordenligt. Heldigvis ved Bundgaard også alt til dette, så deres fodtøj er selvfølgelig rettet ind efter disse grundregler. Det betyder, at du altid kan være sikker på, at du ud over en god kvalitet også får det absolut bedste til dit barn. Husk også, at sko som udgangspunkt heller aldrig må gå i arv. Skoen former sig nemlig efter foden, så derfor skal dit barn have nye sko, hvis komforten og støtten skal være i top. Derfor er det heldigt, at alle sko og støvler fra Bundgaard er til at betale. Disse sko er designet til at skulle vokses ud af og smides væk efterfølgende, men aldrig til gå i stykker mens de bruges.

Stort udvalg af børnesko og børnestøvler

Vi er stolte af vores udvalg af Bundgaard og har produkter som som prewalkers, gummistøvler mm. Under INTERSPORTs kategori finder du primært vinterstøvler med god komfort, og som er nemme at komme ud af takket være velcro lukningen. Ligeledes tages der hånd om dine børns fødder, da størstedelen af støvler og sko er lavet i et åndbart materiale. Om du er på udkig efter: begyndersko, sandaler, hjemmesko, støvler eller gummistøvler findes det hos Bundgaard på INTERSPORT.dk. På denne side finder du et godt udvalg af forskellige kvalitetsprodukter fra Bundgaard. Med sko og støvler fra Bundgaard går du aldrig galt i byen, så hvorfor ikke komme ned i en af vores mange butikker landet over, så dit barn kan prøve dem på og selv mærke efter? I vores butikker står vores dygtige og venlige personale klar til at tage sig af jer og give jer den nødvendige vejledning. På den måde er du sikker på, at du kommer hjem med det helt rigtige par til netop dit barns behov. Foretrækker du at handle online, så er dette absolut intet problem. Hos INTERSPORT kan du let som ingenting sortere i udvalget ved hjælp af filterfunktionen i siden. Så får du kun vist de mest relevante produkter for dig, og kan derfor nemmere vælge. Når du og dit barn har fundet jeres favorit, så er det bare at bestille dem hjem. Når du handler hos INTERSPORT, kan du kvit og frit få leveret din ordre til nærmeste posthus eller GLS Pakkeshop eller til din nærliggende INTERSPORT butik. Hos INTERSPORT er det vigtigt for os, at vores kunder altid får en god oplevelse, når de handler hos os. Derfor skal du aldrig tøve med at kontakte os.

Find de nyeste Bundgaard støvler til børn online

Hos INTERSPORT skal det være rart at handle – også på vores hjemmeside. Vores kundeservice er derfor altid i top. Hvis du skulle brænde inde med et spørgsmål angående vores produkter fra Bundgaard, eller nogle af vores mange andre produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os på Kundeservice@intersport.dk eller ring til os på 43 55 80 00. Husk at du altid kan bytte dine nye sko eller støvler fra Bundgaard lokalt i en af vores mange butikker landet over inden for 30 dage. Du kan derfor roligt bestille et par nye sko hjem, så dit barn kan prøve dem i vante og rolige omgivelser, inden I beslutter jer. Vi er dog sikre på, at både du og dit barn vil være tilfredse med dem! Husk at du også kan tilmelde dig Club INTERSPORT. Som medlem af Club INTERSPORT får du besked om nyheder, tips og tilbud før alle de andre! Derudover tilbyder vi en attraktiv bonusordning og særlige medlemsrabatter, samt mulighed for at deltage i konkurrencer, VIP-arrangementer og meget mere. Det er fuldstændig gratis at være med, og dermed at få del i alle de fordele, der følger med. Lyder det som noget for dig? Så kan du melde dig ind ved at klikke her. Vi glæder os til at tage godt imod dig!