seo-assets

Carite - Fitness- og træningstøj

Værdsætter du et godt look, når du er aktiv? Carite har fokus på både kvinder og mænd og bestræber sig på at levere funktionelt sportstøj, der følger kroppens former og giver frihed til at bevæge sig. Samtidig formår Carite at producere alt sit sportstøj i materialer, som er behagelige at bære på kroppen – selv når du sveder. Historien om Carite blev grundlagt af Søren M. Jensen, som startede i 1949 med at producere sportstøj og har oplevet succes lige siden. Carite lægger stor vægt på værdierne: kvalitet, funktionalitet og faglig stolthed – derfor ønskede grundlægger, Søren Jensen, at finde det helt perfekte navn, som kunne leve op til disse værdier. Han kom frem til navnet ”Carite”, som på alle måder opfyldte de værdier, som han nu vægtede så højt – navnet ”Carite” blev nemlig sammenstøbt af navnene på hans kone og to døtre; Rikke, Cammi og Techla. Den respekt og kærlighed, som grundlægger Søren Jensen har for sin familie, førte han videre i Carite’s produktion – og dette kan både ses og mærkes. Carite har igennem hele dens levetid været bevidst om sin vision om kvalitetsbevidst sportsbeklædning; I 1949 lancerede de deres første gymnastikdragt, og efterhånden som de blev rigere på erfaring, erhvervede de en bred viden omkring, hvad der duede. De fandt i denne forbindelse frem til hvilke materialer, som var mest optimale at bruge når kvaliteten skulle holdes i top, og de lancerede nye kollektioner. Carite har hele vejen igennem haft fokus på kunden, hvilket har gjort dem rig på en erfaring, som tydeligt afspejles i deres produkter i dag.

Stort udvalg af Carite træningstøj

Carite tilbyder produkter til de aktive, hvad end du er mand, kvinde, pige eller dreng. Du kender måske Carite på deres sportsbeklædning? Det lækre sportstøj fås i et bredt udvalg af størrelser og er alt sammen produceret i behageligt materiale af høj kvalitet. Men Carite kan faktisk meget mere end det. Sortimentet er udvidet til sportsudstyr i alle afskygninger. Tag fx en sjippetur med Carite’s Jump Rope - et sjippetorv har hundredvis forskellige funktioner; du forbrænder kalorier, du får hurtigere fødder og bedre koordination mellem arme og ben, og sidst men ikke mindst får du smil på læben – sjipning kan nemlig være ret underholdende. Alternativt kan du tage 20 minutter med Carite hulahop og få en slankere og mere markeret talje.

Find de nyeste Carite træningstøj online

Her hos INTERSPORT elsker vi Carite, og derfor har vi sørget for at have en hel masse af deres lækre produkter på lager og klar til dig. Køb fx hulahopringen eller sjippetøj? Eller måske vil du hellere træne krop og balancen med Carite Fitness Ball? Der findes hundredvis af måder, hvorpå motion kan gøres sjovt og spændende – vi har forsøgt at give dig de bedste bud på, hvordan dette kan lykkes for dig.