seo-assets

Craft - Funktionelt løbetøj

Har du sat dig et mål for noget, du skal gøre i år? Hvis det er i år, du vil løbe dit første halvmaraton, starte som motionscyklist eller se helt fantastisk ud i badetøjet til sommer, så kan du starte allerede nu. Vejret er ofte den største trussel mod motivationen til at komme ud af døren og træne. Men som vi ved hos INTERSPORT, findes der ikke dårligt vejr – kun dårlig påklædning! Craft forsyner dig med godt og åndbart træningstøj til alle discipliner, niveauer og alt vejr. Det er en naturlig refleks, at kroppen udskiller sved under træning. Indtil 1973 var det dog også en naturlig ting for Anders Bengtsson hurtigt at begynde at fryse, så snart sveden satte ind på hans daglige løbetur omkring Borås i Sverige. Derfor gav han sig i kast med at finde det perfekte materiale at fremstille træningstøj af, der kunne holde ham varm og tør på hele turen. En dag lavede han en træningstrøje i et helt nyt materiale, som skulle vise sig at gøre hele forskellen. Efter sin løbetur dokumenterede Bengtsson materialets effektivitet, og han var hurtigt overbevist – det perfekte materiale var fundet. Polyester er det bedste materiale til at transportere fugten fra hudens porer væk, samtidig med at næsten ingen fugt absorberes i stoffets fibre. Stoffet væves via en særlig teknik der gør, at sved transporteres hurtigere og samtidig hjælper med at holde huden frisk.

Stort udvalg af Craft løbetøj

Craft er kendt over hele verden som førstevalget for mange atleter og motionister. Særligt indenfor udendørs- og vintersport er Craft et anerkendt brand, der lever op til begge gruppers særlige og høje krav. Crafts særlige sportstøj til vinteren holder på varmen og transporterer sved og kulde væk fra kroppen. Derudover er tøjet fremstillet af relativt tynde materialer, hvilket giver dig fuld bevægelsesfrihed. Sportstøj fra Craft er dog ingenlunde kun til brug om vinteren. Når sommerhalvåret sætter ind og temperaturen stiger udendørs, stiger den også hurtigere i kroppen, når du træner udendørs. Derfor laver Craft træningstøj, som lader dig komme af med overskydende varme og holder din kropstemperatur på et optimalt niveau til træning.

Craft er specialister i at klæde alle sportsudøvere godt på, fra inderst til yderst. Derfor kan du i deres sortiment finde både:

  • Baselayers, som både findes til at holde på varmen, eller transportere varme væk
  • Sportsundertøj, som findes til både kvinder og mænd og i flere varianter alt efter årstid
  • Træningstøj til alle årstider, der gør alle undskyldninger for at lade være til skamme!

Find det nyeste Craft løbetøj online

Hos INTERSPORT finder du et stort udvalg af træningstøj fra Craft – især til dig, som elsker at træne udendørs. Vi har sportsundertøj og træningstøj til både mænd og kvinder, som sikrer dig de bedste betingelser for din træning. Alt træningstøj fra Craft er i åndbare materialer og flotte designs, som giver dig ekstra kraft, komfort og kvalitet til din træning eller sport. Du kan også finde vores udvalg af Craft i din lokale INTERSPORT butik.