seo-assets

Etirel - Skitøj og badetøj

Etirel er INTERSPORT´s eget Active Sports Style brand, som tilbyder alt lige fra skitøj til sportstøj og badetøj. Etirel havde sin start helt tilbage i 1983, hvilket har givet dem den rette erfaring der er brug for, når der skal produceres et produkt af høj kvalitet. Dette har gjort dem i stand til at opbygge et solidt ry for retfærdighed, enkelthed og moderne udseende. Etirel tilbyder et hav af produkter der henvender sig til alle. Skal du en tur på ski til sydens alper med hele familien? Etirel tilbyder skitøj i lækkert design til hele familien. Køb hele sættet – hue, vanter, skijakke– og hold dig varm hele ferien igennem. Du skal måske slet ikke på ski, men i stedet ned og mærke de varme solstråler, som syden nu også er så kendt for at kunne tilbyde? Her kan Etirel også hjælpe dig på vej til en god ferie. Etirel tilbyder alt inden for sommertøj som badedragter til kvinder samt badebukser til herre – så vil det gode look helt automatisk følge med. Alle produkterne er præget af høj kvalitet, funktionalitet, stilsikkert design samt lave priser.

Stort udvalg af badetøj- og vintertøj

Etirel er især kendt for sit brede sortiment af badetøj både til mænd, kvinder og børn. Særligt for kvinder, er der taget højde for de mange forskellige og smukke former en kvinde kan tage sig. Vi har derfor sørget for produkter med forskellige pasforme, så den kan passe til din krop uanset hvordan den ser ud. Køb fx den smukke Etirel Gail WMS Wire Bikini som fås i størrelserne lige fra 36BC til 44CD, som med indlæg i bh’en og rynkeeffekt på trussen sørger for at give dig den bedste pasform. Eller køb måske i stedet Etirel Gitella WM Swimsuit, som er en badedragt der er praktisk og lækker på samme tid – brug den uanset om du skal svømme baner i svømmehallen, eller om du skal på stranden med veninderne.  Etirel er ikke kun for kvinder – de tilbyder et bredt sortiment til både mænd og børn – køb fx de super fede Etirel Lake Shorts M eller den fine Etirel Talia Mr Rashguard, som er en bade-shirt til piger der beskytter mod solens stråler. Giv dig selv lov til at snuse rundt på siden og få et indblik i alle de forskellige produkter som de kan tilbyde.

Find det nyeste modetøj fra Etirel online

Du har måske allerede nu fået en fornemmelse af, hvad Etirel kan tilbyde, og idet det er INTERSPORT's helt eget mærke, har vi selvfølgelig sørget for at have alle produkterne tilgængelige her på siden. Er du mand, kvinde eller barn? Vi har alt til dig indenfor afslappet sportstøj, badetøj og vintertøj. Kik ind på de forskellige produkter og se, hvad de hver især kan tilbyde.