seo-assets

FIREFLY - Skatertøj og skatersko

I slutningen af 90’erne var der et stort boom i interessen for skating og skatingudstyr. INTERSPORT introducerede derfor deres eget mærke FIREFLY, som er henvendt til det unge og trendy segment. FIREFLY har alt, hvad du har brug for, når det kommer til rulleskøjter, løbehjul, badetøj og fodtøj. Nærmer sommeren sig, og vil du gerne ud og nyde det gode vejr, så har vi flotte rulleskøjter eller løbehjul, der helt sikkert falder i din smag. FIREFLY har ud over sit smarte design også en overkommelig pris. FIREFLY er meget opmærksom på, hvordan trends kan skifte fra dag til dag. Folkene bag mærket er drevet af ”kreativitet, handling og frihed”, som også udgør de tre primære værdier hos FIREFLY's segment. Forbrugeren og FIREFLY vil derfor altid være på bølgelængde, så du kan være helt sikker på, at du er up-to-date, når du forhandler FIREFLY her hos INTERSPORT. 

Stort udvalg af rulleskøjter og skaterudstyr

Kom ud og nyd naturen, imens du får motioneret ved at købe et par af FIREFLY fede inlinere. Rulleskøjterne er smarte i designet og yderst funktionelle. Vi har både inlinere til børn og voksne. Mangler du en gaveidé til dit barn, så kunne et løbehjul måske være noget. Med det justerbare styr passer FIREFLY's løbehjul til alle størrelser, og det kan tilmed foldes sammen, så det er nemmere at transportere. Ideelt hvis du skal på sommerferie! Glæd dig til første gang, du tager rulleskøjterne på og planter fødderne på asfalten. ABEC kuglelejerne, som findes i alle vores rulleskøjter, sørger for, at du får en glidende og problemfri tur. Du finder simpelthen alt, hvad du skal bruge, når du skal ud på dine nye rulleskøjter. Hvis du skal være sikker på, at du ikke kommer til skade, finder du også hjelme i flere forskellige farver samt håndledsbeskyttere og knæbeskyttere.

Høj kvalitet af rulleskøjter og inliners

Vi bliver i dag mødt af en masse løbere, hver gang vi bevæger os ud i den danske natur. Det er imidlertid også blevet mere almindeligt at møde flere mennesker på deres løbehjul og rulleskøjter, når man bevæger sig ud i den dejlige, danske natur, og det forstår vi godt hos INTERSPORT. Det er en befriende, legende og god motionsform, når man bevæger sig afsted på to hjul. Man kan ramme en god fart, og man lægger derfor hurtigt mange kilometer bag sig. Hvis du er på jagt efter et par smarte og funktionelle rulleskøjter, bør du overveje rulleskøjter fra FIREFLY. Rulleskøjterne kan bruges til blandt andet freeskating, rullehockey eller blot til ren motion. Hos INTERSPORT har vi både rulleskøjter til børn og voksne fra FIREFLY. Beskyttelse er vigtig, når man drøner afsted på to hjul med adskillige kilometer i timen, og derfor kan du også finde både hjelme, håndleds- og knæbeskyttere hos INTERSPORT. Løbehjul er for alvor blevet populære i den seneste tid. Man kan både transportere sig fra a til b på et løbehjul, samtidig med at man kan lave smarte tricks med det. Løbehjulet er især populært hos de unge, og det kan være fantastisk at tage med på ferien, da det giver børnene noget at give sig til. Løbehjulene fra FIREFLY har justerbare styr, så de kan tilpasses til alle størrelser, og derudover kan de let foldes sammen, så de let kan tages med rundt.

Find det nyeste skaterudstyr fra FIREFLY online

Livet handler om at have det sjovt, og dette skinner igennem i alle vores produkter fra FIREFLY. Vores mærke er helt eksklusivt hos INTERSPORT. Vores mærke FIREFLY skaber produkter med tanke på kreativitet og frihed. Hos INTERSPORT synes vi, at der manglede et trendy mærke, som primært henvender sig til det unge segment, og vi valgte derfor at introducere mærket FIREFLY. Produktsortiment indeholder blandt andet badetøj, fodtøj, rulleskøjter og løbehjul. Fælles for produkterne er, at de kommer i smarte designs, god kvalitet og til en god pris. Hvis du har et lille legebarn gemt indeni dig, og du er til smart og funktionelt design, kan du lade dig inspirere af vores store udvalg af veldesignede og kvalitetsfyldte produkter fra FIREFLY. Du vil med garanti kunne finde lige netop det produkt, der passer til dit behov og din stil. Vores brede sortiment fra FIREFLY er fyldt med produkter, der indbyder til leg og sjov. Når sommeren melder sin ankomst, er det vigtigt at have styr på sit badetøj, flip flops og smarte sneakers. Her kan FIREFLY være med til at klæde dig godt på. Du kan både få badetøj til drenge og piger, og det kommer i smarte designs, så du sikrer, at du er den smarteste på stranden i år. Hos INTERSPORT tilbyder vi gratis levering, og vi har 30 dages fortrydelsesret, hvis dine varer ikke skulle leve op til dine forventninger. Hvis du derimod gerne vil se og røre varerne, før du køber dem, kan du finde vores nærmeste butik her. Find dit indre legebarn frem og køb allerede dine produkter fra FIREFLY i dag.