seo-assets

Fjällräven - Rygsække, skoletasker og retro bags

Historien om Fjällräven stammer tilbage til 1950 hvor Åke Nordin var på trek i bjergene. Det betød også at der skulle transporteres flere genstande med på turene og en rygsæk i 1950érne var ikke just den mest behagelige fornemmelse, da pasform, komfort og udformet gjorde det værre end til gavn. Åke studerede derfor teknikken for at kunne løfte noget tungt uden at skade ryggen, og fandt ud af at vægten skulle placeres højere oppe og tættere på kroppen. Dette blev startskuddet på den første taske af stærk bomuld materiale og læderrem. Rygsækken blev startskuddet på Fjällräven firmaet som i dag er en af de førende producenter af rygsække i høj kvalitet og med øget komfort. I dag ligger Fjällräven ansigt til udendørs tøj, revolutionerende soveposer, lette telte, og generelt alt til udendørs entusiasterne verden over. Fra en lille kælder plads i Örnsköldsvik, har Fjällräven udvidet til alle hjørner af verden. Det hele startede med en 14-årig dreng, der ikke tror, at rygsække af tiden var særlig komfortabel, og der besluttede at gøre noget ved det.

Fjällräven – En solid svensk klassiker

Fjällräven. Hvad er det første, du tænker på, når du læser navnet på det svenske mærke? Er det tids- og materialemæssigt holdbare tasker udført i retrodesign? Anorakker og jakker, der egner sig til trekking og lange ture i naturen? Eller måske smart tøj, der gennem tiden er blevet skabt i en ny og bredere stil, som dog altid har sin historie naturligt indbygget i udseendet?Hvad end du tænker på, så kan du være sikker på, at du får kvalitet, når du vælger Fjällräven. Gode materialer og langtidsholdbare løsninger er nemlig integreret i hinanden og udgør en livsnødvendig del af det svenske mærkes identitet og DNA. Uden kvalitet og holdbarhed, ingen Fjällräven.

Mangler du en god skoletaske til studiestart, skolestart eller til noget helt tredje? Fjällräven er det oplagte valg for dig, der gerne vil have en funktionel og smart taske. Det populære mærke har i mange år været et af danskernes foretrukne mærke inden for tasker og outdoor-tøj – og med ganske god grund. Med Fjällräven er du sikret en høj kvalitet og ikke mindst et moderne og tidsløst design. Se vores fine udvalg af rygsække her og find dit næste Fjällräven produkt.

Stort udvalg af Fjällräven tasker online

Hos INTERSPORT kan du finde et stort udvalg af tasker fra Fjällräven online. Vi har den rygsæk og taske som alle snakker om: Kånken. På rekordtid er denne model blevet en vinder for Fjällräven som har designet tasken i flere forskellige størrelser og farver. Tasken er et pragteksempel på hvordan man designer en retro taske til mænd, kvinder og børn med god komfort og bevægelighed.

Du går aldrig galt på moden med en Fjällräven taske. Siden tasken første gang kom frem blev den anset som en af de mest gennemførte tasker pga dens udseende og kvalitet. Siden hen er interessen vokset og tasken er nærmest blevet et modeikon indenfor tasker og rygsække til børn og voksne. Fjällräven Kånken er ikke bare en taste. Det er en livsstil og et modeikon som alle ønsker at være en del af. Kånken er en legendarisk rygsæk som er designet i et stort udvalg af farver og computerstørrelser. Her kan du få den helt lille 'Mini Kånken' på 7 liter til den lidt større rygsæk på 16 liter. Tilbage i 70érne var Fjällräven på alles ryg, små som store, fordi de formåede at løse skoleelevernes rygproblemer. Det klassiske udseende har lige siden været en fast bestanddel og et look som aldrig skal ændres. Der er kommet nye Kånken modeller til, men den originale Kånken er en rygsæk som er udstyret med lækre detaljer og et retro look.

Fjällräven tasker og rygsække på tilbud

Hos INTERSPORT tilbyder vi et spændende udvalg af Fjällräven tasker og rygsække til attraktive priser. Vi har et stort udvalg online, men bestemt også i vores lokale butikker. Ønsker du kun at finde Fjällräven tilbud, kan du navigere på shoppen og vælge ”kun tilbud” og se hvad der er på udsalg. Fjällräven – Tasker, jakker, tøj og udstyr

Siden da er sortimentet udvidet gevaldigt, og de oprindelige tasker har fået selskab af jakker, tøj og alskens udstyr. Hos INTERSPORT sælger vi selvfølgelig også Fjällräven. Det gør vi, fordi mærket står for noget af det ypperste, du kan finde til udendørs brug. Både blandt skandinaviske og internationale mærker. Ja, Fjällräven er faktisk så udbredt, at selv det svenske kongehus benytter deres tøj og tasker, når de skal uden for slottenes mure. Siden 1986 har Fjällräven således været officiel leverandør til det svenske hof. Hvis du er på udkig efter svenske kvalitetstasker, kan det være, du også er interesseret i at undersøge Haglöfs, inden du beslutter dig for, hvad du foretrækker. Uanset hvad du vælger, så husk, at vi hos INTERSPORT leverer hurtigt og gratis. Og at du kan bytte i din lokale butik, hvis du har taget det forkerte produkt, eller hvis der mod forventning skulle være noget i vejen med det.