seo-assets

Fred Perry - Smarte sko og sneakers

 Fred Perry Parkside er en klassisk sko til alle stilbevidste mænd. Med skoens lækre læder, de åndbare huller og det lille logo, er den et sikkert valg til den moderigtige herre. Men faktisk gemmer der sig en både lang og hæderkronet historie bag skoen. Fred Perry var navnet på den engelske, talentfulde tennisspiller Frederick John Perry, der levede fra 1909 til 1995. Til årets Wimbledon i 1952 blev den klassiske Fred Perry-shirt lanceret i partnerskab med fodboldspilleren Tibby Wegner, og særligt op gennem 1960’erne og 1970’erne blev den en succes blandt teenagere. Brandet affødte i en overgang endda sine helt egne subkulturer, de såkaldte ”Perry Boys” og ”Perry Girls,” som fik navn efter mærket, og som kunne genkendes på deres karakteristiske look. I 90’erne var britiske bands som Oasis og Blur i høj grad medvirkende til at cementere Fred Perrys popularitet blandt den yngre generation. I dag sælger brandet Fred Perry både poloer, sko, accessories, tasker, jakker, strik og meget andet. Selvom mærket har eksisteret længe, er deres sko dog på ingen måde fortidslevn - tværtimod er de mere aktuelle end nogensinde.

Klassiske sneakers til enhver lejlighed

De flotte sneakers fra Fred Perry er populære og bredt efterlignede over hele verden, så hvis du synes, du kan genkende designet, er det nok ikke helt forkert. Skoene bliver ofte kopieret, da de udmærker sig ved at være både sporty og elegante. De kan bruges til både hverdag og særlige lejligheder, og på alle tider af året. Alle vores modeller fra Fred Perry er både moderne og tidløse i deres udtryk – når du først har investeret i et par sneakers fra Fred Perry, behøver du med andre ord ikke købe nye sko for at være sikker på, at du er med på moden i næste sæson. Mærkets kendetegn og logo er den lille laurbærkrans, som pryder alle sko fra Fred Perry. Men selvom en sejrskrans måske nok indikerer triumf og udholdenhed, så behøver du skam hverken være tennisstjerne eller professionel atlet for at kunne bære et par Fred Perry sneakers. Fælles for alle skoene er, at de uanset model og materiale egner sig til både det afslappede og det stilige look.

Kvalitetssko i læder eller lærred

Du kan købe sneakers fra Fred Perry i flere farver og materialer hos os. Er du mest til lærredssko, kan vi hos INTERSPORT anbefale modellen baseline, som er en stilig og behagelig hverdagssneaker, der sidder let på foden og som kan bruges hele dagen igennem uden problemer. Kan du bedre lide et mere råt udtryk, så fås modellen Parkline også i mikrofiber, som giver en fin kontrast til et ellers poleret outfit. Er du mest til det bombesikre stilvalg, når du skal have nye sneakers, er læder dog et godt bud. Læder går ganske enkelt aldrig af mode, og du kan købe lædersneakers fra Fred Perry i flere modeller hos INTERSPORT.dk. Parkside er den alsidige sko, som passer til enhver fod, uanset om du er høj eller lav, aktiv eller casual. Prøv skoen i en klassisk hvid eller måske i sort, hvis du er mere eventyrlysten. Modellerne Crosscourt og Deuce er ligeledes i læder, og kan købes i flere farver – foretrækker du et ungt og friskt look, er disse sneakers perfekte til dig. Fælles for alle sko fra Fred Perry, som du finder hos INTERSPORT, er de slidstærke gummisåler, de bedste kvalitetsmaterialer og det gode håndværk. Der er med andre tale om særdeles holdbart fodtøj til gode priser - og hvis du sørger for at passe godt på dem, kan du få masser af glæde af dine Fred Perry sneakers i mange år fremover.

Sådan plejer du bedst dine sko

Det kan nemt se sjusket ud, hvis dine ellers så hvide lædersko er blevet grå og triste. INTERSPORT giver dig her fem grundlæggende regler til skopleje. Pleje af dine sko starter nemlig allerede før du kommer skocreme på. Her er et par helt grundlæggende tips, der både gælder for sneakers og lædersko:

  • Imprægnér altid dine sko (undtagen sneakers, der ikke er af læder, og laksko), inden de tages i brug første gang. Så får skoene den nødvendige beskyttelse mod snavs og fugt.
  • Skift sko hver dag, da skoene gennem dagen bliver fugtige af din fodsved. Skoene har brug for cirka 24 timers tørringstid.
  • Lad være med at bruge skocreme som rensemiddel. Fjern først det værste snavs med en klud eller en børste.
  • Brug altid et passende plejemiddel til skoene. Hvis du er i tvivl, så spørg din skomager.
  • Hvis skoene blive gennemvåde, må du aldrig tørre dem på et varmeapparat eller lignende. Ellers risikerer du, at læderet udtørrer og slår revner.

Find de nyeste Fred Perry Parkside sko online

Hos INTERSPORT finder du nemt lækkert tøj, der passer til et par klassiske sko fra Fred Perry. Sæt for eksempel skoene sammen med en smart t-shirt fra Hummel, et par bukser fra Nike og et cool ur fra Garmin. Hvis du er i tvivl om det skal være Fred Perry, kan du se vores andre kendte mærkevarer og brands her. Har du svært ved at vælge, hvad der vil være det helt rigtige køb for dig? Så kig gerne ind hos din lokale INTERSPORT-butik – vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det par sko, der passer til din stil og dine behov. Husk også, at du har gratis fragt året rundt, 30 dages bytteret og mulighed for at bytte din vare i din lokale INTERSPORT-butik.