seo-assets

Go Xtreme - actionkamera til oplevese og ferie

Go Xtreme er til dig, som drages mod action og udfordringer – både til vands, lands og i luften! Her finder du action kameraer til enhver lejlighed, hvad enten du er på udkig efter et begynderkamera, en bedre lydkvalitet og lidt dyrere kamera og op til professionelle kameraer med maksimum skærmopløsning og alt det tilbehør, som du kan tænke dig at få brug for. Og du finder selvølgelig det hele her hos INTERSPORT.

Klar til action med Go Xtreme

Med et kamera fra Go Xtreme kan du filme dine oplevelser, når de sker – og samtidig have hænderne frie til at dyrke dine yndlingsaktiviteter. De fede produkter fra Go Xtreme er oplagt til dig, som er vild med fart over feltet, og som ikke kan få nok af hverken spænding eller adrenalinsus ved fx skiløb, kajak, cykling, motorcross og andre action sportsgrene. De fede kameraer er lavet præcist til dig, som udsætter dit kamera for krævende situationer. Derfor er kameraet omgivet af både slidstærke, og stødabsorberende huse, som beskytter både kamera og oplevelser, når du sveder på pisten eller giver den gas på cross-banen. Og er du til vands, skal du ikke bekymre dig, om kameraet bliver vådt, da de vandtætte huse holder kameraet tørt på dybt vand.

Når du er ude på vilde vover, kan du optage det hele ved at spænde dit kamera fast på hovedet med en head strap, en justerbar rem, som du kan bruge til dit Go Xtreme kamera. Er du på ski, kan du også spænde kameraet fast om brystet og fokusere på den fede tur ned af pisten, frem for at skulle holde kluntet fast i kameraet med tykke handsker – eller stivfrosne fingre. Er du klar til at gå hele vejen med nyt action-udstyr, bør du kigge på det fantastiske Go Xtreme Wi

Fi Pro Full HD kamera, som er vandtæt ned til 60 meter, har et high speed full HD action kamera, Wifi og et medfølgende live view remote control watch. Og SÅ er du ellers klar til action!Er du lidt mere ”low key” på action? Hvis du har været sydpå eller i det hele taget ude i den store verden for nylig, er du med stor sandsynlighed blevet bombarderet med gadesælgere der sælger den populære ”selfie-stang”. Og selvom insisterende sælgere kan gøre et irriterende indslag på ferieidyllen, er den lille armforlænger, når alt kommer til alt, en perfekt følgesvend til særlige øjeblikke. Prøv en Arm X-tender, når du er på farten med vennerne og gerne vil forevige jeres øjeblikke sammen – den kan bruges til både aktion kameraer, din smartphone eller digitale kamera.

Go Xtreme hos INTERSPORT

Hos INTERSPORT er vi fan af fede oplevelser! Og med et kamera og tilbehør fra Go Xtreme har du en oplagt mulighed for at tage oplevelserne til nye højder og gense dem, når du igen er hjemme, eller hænger ud med vennerne og snakker om sjove øjeblikke. Tag et kig her på siden! Har du spørgsmål de forskellige produkter, er du mere end velkommen til at kigge ned i en af vores mange butikker. Vores flinke medarbejdere står klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning.