seo-assets

Håndboldsko og håndboldtøj

Hvis der er en sportsgren hvor vi altid som nation er helt fremme er det håndbold. Vores kærlighed og evne til at spille mod de bedste nation i verden har gjort Danmark til en flot håndboldnation. Ikke nok med vores landshold formår at spille sig i diverse em/vm finaler, så er vi stærkt repræsenteret i diverse storklubber. Vi har store profiler som Mikkel Hansen fra PSG, Niklas Landin fra THW Kiel, Henrik Toft Hansen fra SG Flensburg-Handewitt, Line Jørgensen fra CSM Bucuresti, Stine Jørgensen fra Odense Håndbold og mange flere.

Vores nation er stærkt repræsenteret indenfor håndbold og har smittet af på unge og ældre. Danmark vokser kraftigt indenfor håndbold og interessen bliver større. Det er også derfor der stilles større krav til den enkelte spiller for at komme på landsholdet. Det handler om alt fra det personlige, men også udstyret omkring håndbold. Det vigtigste indenfor håndbold er selvfølgelig håndboldsko. Uden håndboldsko får du ikke det rigtige afsæt i hoppet ved angreb eller forsvar.

I håndbold er man i konstant bevægelse, så det handler om balance og stabilitet. Ens bedste ven i sådan en situation er et solidt fodfæste. Med håndboldsko er skoen opbygget efter fodens bevægelse i alle tænkelige situationer i håndbold. Ved afsæt er der forskellige sko med bedre afdæmpning og power ved opspring. Ved hurtige retningsskift er der indbygget støtte om ankler så der ikke kommer skader.

Hvor finder jeg håndboldsko henne?

Der findes mange håndboldsko på markedet, men hvilke skal man vælge? Ser vi nærmere på håndboldsko er der tre brands du finder håndboldsko fra. Adidas, Asics og Hummel har alle givet deres bud på håndboldsko.

Hummel har været innovative med deres Aerocharge som i dag benyttes af blandt andet Mikkel Hansen. Denne håndboldsko er designet med power plate som giver et bedre ’take-off’ når du hopper. Fra Adidas side er det de velkendte Adidas Handball Spezial som har mere end 30 år på bagen. Håndboldskoen er et ikon man altid kan regne med. Asics har designet håndboldsko i Gel-flare og Gel-beyond modellerne.

Her på siden finder du vores store udvalg af håndboldsko til mænd, kvinder samt børn. Vi elsker håndbold hos INTERSPORT. Vores udvalg af spækket til med favoritter fra de allerstørste brands. Vælg håndboldsko til din type på banen. Alle håndboldsko har non-marking ydersål, som sikrer en fast og stabil kontakt med gulvet.

Hvilket håndboldtøj skal jeg købe?

Håndboldtøj skal være svedtransporterende for at kunne afkøle kroppen. Håndbold bliver spillet med meget høj intensitet i 60 minutter med få pauser. For at kroppen kan ånde, skal tøjet kunne afvige sved og fugt. Dette gøres ved svedtransporterende materiale som oftest er tøj med små lufthuller hvor sveden kan løbe væk fra kroppen. For at sveden ikke forbliver i tøjet har tøjets materiale en evne til at tørre hurtigt. Det betyder kroppen føles let og frisk under hele kampens forløb.

Hos INTERSPORT finder du både håndboldsko og håndboldtøj til voksne og børn. Vi har et stort udvalg af tøj og sko til den populære sportsgren. Se vores udvalg og bliv klar til træning og kamp.