seo-assets

Haglöfs - Stort udvalg af rygsække og skoletaskerI en aktiv hverdag kommer du langt med en trofast og god følgesvend! Med over 100 års erfaring er den fantastiske rygsæk fra Haglöfs perfekt, til dig som søger en god, solid rygsæk. Hvad enten du skal i skole, på arbejde eller ud i den store verden på spændende eventyr, klarer den komfortable rygsæk både vind og vejr, og Haglöfs er absolut ét af de bedste mærker, hvis du er på jagt efter en både sporty og funktionel taske med masser af plads.  Den populære Tight rygsæk blev lanceret i 1993 og har vist sig at være nøglen til det moderne Haglöfs, vi kender i dag. Tight blev solgt under sloganet ”du skal bevæge dig – ikke din rygsæk” og i dag nyder outdoor-entusiaster i næsten hele verden godt af de lækre produkter fra Haglöfs. Så pak roligt de tunge skolebøger, bærbare computere og globetrotter-grej - du finder et udvalg af de allerbedste og mest populære modeller fra Haglöfs her hos INTERSPORT.

God beskyttelse til den bærbare computer Er du studerende ved du, hvor meget de tunge bøger og computer vejer, når du dagligt begiver dig af sted til uddannelse. Særligt på cyklen og til fods er det en belastning, når den tunge rygsæk hænger på lænden eller svajer fra side til side med hvert eneste skridt eller træd på pedalen. Det har Haglöfs sat en stopper for. Med deres udvalg af computertasker, får du en udtagelig, polstret taske, som passer godt på din dyrebare computer. Og med foroverbøjede bæreremme og justerbar brystrem, sidder tasken præcist, hvor den skal! Sloganet ”Outstanding Outdoor Equipment” symboliserer alt, hvad Haglöfs står for. Udover rygsække af høj kvalitet tilbyder Haglöfs et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til et aktivt udendørsliv, hvad enten vi taler vandresko, soveposer eller jakker og tøj af høj kvalitet og komfort. Fælles for alle produkter er et udpræget ønske om at passe på naturens ressourcer. I 2015 blev Haglöfs således udpeget af det svenske magasin, Sportfack, som det mest bæredygtige brand samme år. Med Haglöfs får du udover den gode kvalitet også en god samvittighed med omtanke for miljøet omkring os.

Historien om HaglöfsI en lille svensk hytte på familiegården i Darlana begyndte Wiktor Haglöfs i 1914 at lave en rygsæk. Med eget design købte han stof, som han skar til – og en nabokone med symaskine fik til opgave at sy rygsækken sammen, hvorefter Wiktor færdiggjorde vidunderet med læderstropper og spænder. Med ukueligt gå-på-mod gik Wiktor omkring i lokalområdet og solgte sine rygsække til landmænd, skovhuggere og skolebørn – og den dag i dag er Haglöfs et træfsikkert mærke, når det kommer til kvalitetstasker både til arbejde, skole og outdoor-aktiviteter. Og du finder selvfølgelig et bredt udvalg her hos INTERSPORT!Haglöfs hos INTERSPORT

Pas godt på ryggen med den rigtige rygsæk! Hos INTERSPORT finder du let din næste følgesvend i hverdagen. Tag et kig her på siden, eller kom ned i en af vores butikker, hvis du vil mærke, hvordan en god rygsæk skal sidde! Vores dygtige medarbejdere omkring i landet står klar til at sende dig godt på vej med råd og vejledning i købet af din næste rygsæk.