seo-assets

Hoptimist - Fodbold hoptimister til gave

I Danmark har vi en særdeles stærk fodboldkultur – og vi elsker at følge vores fodboldhelte på grønsværen, når de kæmper for den næste sejr i Superligaen eller lokalopgøret. De danske fodboldfans er trofaste og loyale, og Hoptimist Baby Supporter er en hyldest til de danske fodboldklubber, som spreder glæde og begejstring på tribuner og plæner landet over. Hos INTERSPORT finder du et bredt udvalg af kampklare og glade hoptimister, som viser din støtte til lige præcist dit favorithold!

Et smil starter med et andet smil…

Sådan lyder filosofien bag det populære danske Hoptimist, som er kendte for deres fjederspændte små glædesfigurer, som har prydet de danske hjem igennem flere årtier. Hoptimist er kendetegnet ved livsglæde og den umiddelbare begejstring og optimisme, som de små hoptimister bringer frem i folks ansigter. Er du på udkig efter en tro følgesvend, er hoptimisten klar! Den venter troligt på sit næste bekendtskab – den smiler til dig og venter på din reaktion, hvad enten det er et smil tilbage eller et tap på hovedet, som bringer liv og energi i de små fjedrende ben. Det er møbelsnedkeren Gustav Ehrenreich, der i 1968 sidder og tegner skåle, fade og dækketallerkener. De runde former får liv på tegnepapiret, og med tegningen af en fugl får han snart Buzy Birdie – en fugl med fjeder - i produktion, og forbrugerne elsker det! Herefter er det blot gået slag i slag og i dag er Hoptimist kendetegnet på deres danske design. Prominente navne, som bl.a. Kay Bojesen, har gennem tiderne gjort Hoptimist til det anerkendte mærke, det er i dag.  I 2011 blev de med klovne-hoptimisten hovedsponsor for de danske hospitalsklovne og i dag er Hoptimist verdenskendt for deres danske design med over 1.000 butikker

Stort udvalg af fodbold hoptimister online

Udvalget af Hoptimister sælges nu ikke kun i anderkendte boligbutikker og topmoderne hjem, men også i sportsbutikker som INTERSPORT. Frem med miniatureklaphatten og den umiddelbare begejstring, vi har for vores yndlingsfodboldhold! Med Hoptimist Baby Supporter kan du vise din støtte til dit absolutte favorithold i den bedste danske fodboldrække. Med et stort udvalg af kendte klub-hoptimister kan du eksempelvis irritere ”Brøndby”-kollegaen med en dansende FC. København hoptimist på arbejdsbordet eller på toppen af computerskærmen. Køb den til dig selv – eller giv den til én som du holder af! Den lille fyr vil med garanti sprede glæde på sin vej, og give både venner, kolleger og fodboldfans et smil på læben, når du sætter den i gang med sine energiske svingninger. Du finder din Hoptimist Baby Supporter til følgende danske klubber:

 • Odense Boldklub
 • FC København
 • Randers FC
 • Viborg
 • FC Midtjylland
 • FC Nordsjælland
 • Aalborg Boldklub
 • Esbjerg Boldklub
 • Brøndby IF
 • Aarhus AGF
 • SønderjyskE
 • Hobro IK

Find fodbold supporter Hoptimister online

Er du en dedikeret fodboldfan, er Hoptimist Baby Supporter en sikker vinder, hvis du skal vise din støtte til favoritholdet! Tag et kig og find dit favorithold her på siden, eller kom ned i din lokale INTERSPORT butik. Vores glade medarbejdere står klar til at sende dig af sted til fodboldkamp med en dedikeret lille fan i lommen!