seo-assets

Hummel Fashion - Sneakers, bukser og trøjer

Hummel er et dansk sports- og modebrand med mere end 90 år på bagen. Hummel er i dag et internationalt anerkendt brand, som startede med at blande sig i fodboldverdenen helt tilbage i 1923. Hummel underskrev i slutningen af 60’erne sin første sponsoraftale med en tysk bundesligaklub, nemlig Duisburg. Kort tid efter lancerede Hummel sin første sportstøjskollektion, som lynhurtigt fik enorm succes, og herefter tog det fart. Da det danske fodboldlandshold i 1992 vandt EM iført Hummels ikoniske mærke, blev trøjerne efterfølgende revet ned fra hylderne rundt om i hele landet. I 1999 kom Christian Stadil til roret og reintroducerede originale Hummel styles, hvilket resulterede i, at Hummel hurtigt fik status som værende trendsettere. Herefter er successen kun fortsat, og i dag producerer de tøj, sko og tilbehør, som passer ind i enhver sporty garderobe, samtidig med at Hummel stadig er en enormt aktiv sponsor inden for både fodbold og håndbold rundt omkring i store dele af verden. Sporty tøj til børn i alle aldre

Hos Hummel Fashion bliver børnene godt klædt på med de fire kollektioner, som tæller Baby (0-3 år), Børn (2-12 år), Tweens (8-16 år) og Kids Basic Collection. Hummel Fashion er Hummels eget tøjmærke og med den altid gode kvalitet, er tøjet perfekt til både leg, sport og hygge.

Særligt det klassiske humlebi-logo har længe været et stort hit blandt store sportsstjerner og trendsettere som bl.a. Paris Hilton og Robbie Williams og Hummel Fashion til børn lægger sig op ad de populære voksenkollektioner – med fokus på både design, høj kvalitet og ekstra god bevægelsesfrihed. En blød hættetrøje er perfekt til at smide over hovedet på vej hjem fra fodboldtræning, eller når vejret endnu er for koldt til at smide jakken. Og måske holder teenagepigen særligt af denim-looket, når hun er på jagt efter nye bukser? Med en smart, stram buks i lækkert elastisk materiale, kan hun roligt dyrke sin yndlingshobby og samtidig være sporty klædt på. Med andre ord finder du hurtigt det helt rigtige street-look, som både er sporty og smart. Og når du sender ungerne på farten, skal de føle sig godt tilpas og have den bevægelsesfrihed, der gør, at de glemmer vind og vejr og lader sig opsluge af deres yndlingsaktiviteter – udendørs såvel som indendørs. Alle børn er forskellige! Derfor kan du mikse og matche dit helt eget personlige look, og hos INTERSPORT finder du alt, hvad børnenes sporty hjerter begærer! Og er du f.eks. på udkig efter badetøj til den næste ferie sydpå, kan du med de mange badedragter, swimsuits, bikinier og badebukser trygt lade familiens yngste bygge sandslotte på stranden. Med specialdesignet badetøj med UV50-beskyttelse bliver den sarte hud beskyttet mod solens farlige stråler, og så er materialet både hurtigtørrende og behagelig mod huden, lige til at klare et par ekstra timer ved stranden!Ekspressive designs

Hos INTERSPORT er vi stolte af at kunne tilbyde et så stort og varieret udvalg af Hummel designs. Vi tilbyder alt lige fra sko til badetøj, jakker, træningstøj og endda regntøj. Du kender måske Hummel for deres ikoniske humlebi-logo eller pilene, men en anden ting der også er vigtig for dem, og som de helt konkret målretter sig efter, er at skabe individer med unik karakter, og netop dette kan ses i deres valg af farvesammensætninger, mønstre og prints. Hummel går nemlig op i at lave udtryksfulde og livlige designs med fine detaljer, som gør det interessant for både børn og voksne at bære kreationerne fra Hummels mange kollektioner både derhjemme i privaten og under den fysiske udfoldelse i skolen eller til fritidsaktiviteterne. Hos Hummel bliver først og fremmest de små størrelser klædt lækkert på i form af deres fire forskellige børnekollektioner, nemlig Baby (0-3 år), Børn (2-12 år), Tweens (8-16 år) og deres Kids Basic Kollektion. Med fokus på design og høj kvalitet er børn iklædt Hummel Fashion sikret en optimal bevægelsesfrihed, samtidig med at de ser super smarte ud. Badetøj til børn fra Hummel er blevet utroligt populært, og det forstår man godt. Badetøjet er nemlig produceret i blødt og strækbart materiale, der sørger for, at dit barn kan hoppe i vandet og føle sig godt tilpas og samtidig være ideelt beskyttet imod solen, idet badetøjet også er UV 50+ beskyttende. Derudover laves badetøj til børn i de fineste sommerfarver, som med garanti kun vil gøre dit barn endnu mere utålmodig efter at komme ud og plaske.

Men det er selvfølgelig ikke kun børn, der kan få glæde af Hummels fantastiske kollektioner. Både voksne mænd og kvinder kan med fordel tage et kig på Hummels store udvalg af både flot træningstøj, sko og badetøj. Til kvinder finder du bl.a. smart træningstøj. Måske var det noget med et par komfortable bukser til at have uden på træningstøjet frem og tilbage til fitnesscenteret, eller til blot at tulle rundt i derhjemme på en søndag? Til herrerne fås ligeledes et bredt udvalg af moderigtige t-shirts, sneakers og jakker. Hummel har noget til hele familien og til alt, hvad hjertet begærer. Derfor er vi sikre på, at du i vores udvalg her på siden kan finde noget, der passer til dig og din stil, hvad end du er mand, kvinde eller barn.

Køb Hummel Fashion hos INTERSPORT

Hos INTERSPORT kan du gå på jagt i vores store univers af Hummel Fashion designs. Lige meget om du er på udkig efter smarte hættetrøjer i blød og lækker kvalitet, farverigt badetøj til en tur på stranden eller i svømmehallen, eller et par nye sko til samlingen, så finder du det her hos os. Men måske leder du ikke kun efter noget til dig selv, men er derimod også i gang med at shoppe til junior, som er vokset ud af sidste års sneakers og derfor mangler et par nye til klædeskabet – uanset hvad årsagen er til, at du kigger forbi INTERSPORT, så vil vi næsten garantere, at du finder det, du leder efter, her på siden. Hvis du leder efter en gave, men ikke kan beslutte dig for hvilken model, farve eller pasform du skal vælge til fødselaren, så tag det bare stille og roligt. Vi tilbyder nemlig køb af gavekort online, og du kan købe helt ned fra 100 kr. op til 1000 kr. Når du handler hos os leverer vi som udgangspunkt dine varer i løbet af 1-3 dage, med forbehold for travle perioder, hvor der kan gå et par dage ekstra. Vælger du at få leveret med GLS tilbyder vi tilmed fri fragt. Er du i tvivl om noget angående fragt og levering, kan du læse alle vores regler og betingelser her. Vi glæder os til at pakke din ordre!Tag et kig her på siden – du finder måske de næste sneakers til børnene som giver både ”street cred” og er super ideelle til både let træning og fritidsbrug. Har du spørgsmål, eller skal tøjet prøves inden køb, kan du med fordel kigge ned i din lokale INTERSPORT og mærke kvaliteten på egen krop. Vi står altid klar til at hjælpe dig!