seo-assets

Hummel Sport - Træningsshorts, t-shirts og sportstasker

Hos INTERSPORT finder du et kæmpe udvalg i det populære mærke HUMMEL. Det er i dag det største danske sportsmærke og er sponsorer for nogle af verdens bedste sportshold. Virksomheden blev stiftet i 1919 i Tyskland, og HUMMEL producerede i starten sportsartikler, men senere lancerede de den første sportssko med ydersåler af gummi, og det blev deres store gennembrud. Mange husker sikkert VM i fodbold i ’86 og EM i ’92 - her var HUMMEL sponsorer og blev også derigennem et kendt og meget brugt mærke.

Efter nogle vanskelige år med nedture opkøbte Christian Stadil i 1999 HUMMEL og fik vendt firmaet til stor succes, blandt andet ved at bruge sangerinden og skuespilleren Jennifer Lopez samt flere andre kendisser, som modeller for tøjet. Det gav et enormt opsving for HUMMEL, og i dag er navnet at finde i enhver sportshal verden over, men sortimentet indeholder også flot, praktisk og moderigtigt tøj og sko til både fritid og hverdagsliv.

Du kan se HUMMEL’s store udvalg af lækkert sports- og fritidstøj i ovenstående.

Meget mere end sport

Hos INTERSPORT forhandler vi et stort udvalg af HUMMEL – produkterne er af virkelig høj kvalitet, og tøjet har en unik evne til at transportere sveden væk fra kroppen, så tøjet forbliver behageligt at have på, uanset hvor meget man bevæger sig og knokler igennem på banen eller i sportshallen. Produkterne fra HUMMEL er velegnet til alle former for sportsgrene, og du kan blive klædt på med dansk kvalitetstøj til gode priser hos INTERSPORT.

Vi kan tilbyde alt lige fra shorts, t-shirts, træningssæt, sokker til fodboldfolket til sportstasker, svømmedragter fra Arena og drikkedunke fra Contigo. Lige meget, hvad du så end har i tankerne, så kan vi finde det til dig i vores kæmpe store udvalg. Du får til og med et lækkert design og kan vælge mellem et utal af flotte farver, der passer perfekt til din stil og din øvrige garderobe. Klik her, hvis ønskesedlen også lyder på HUMMEL - Fashion.

Stort udvalg af Hummel sport online

Hos INTERSPORT tilbyder vi et stort udvalg af Hummel sportstøj og træningstøj til voksne og børn. Vores udvalg af Hummel sport dækker over fodbold, håndbold, fitness og mode så du altid er på højkant med det nyeste sportstøj. Hummel har altid været kendt for deres innovative og anderledes sportstøj som tør at tage chancer og byde på banebrydende tøj som ikke er set andre steder. Om Hummel og sport kan det Danske landshold nævnes som nuværende sponsor at Hummel. Samarbejdet har betydet at Hummel og DBU har samarbejde om at designe den nye landholdstrøje til fodbold, både hjemme, ude og målmandstrøjen. Også indenfor den danske superliga er Hummel et velkendt navn, da de er hovedsponsor for Odense Boldklub. Hummel sport til børn og unge

Når man skal vælge sportstøj til børn og unge har Hummel altid været et populært sportsbrand. Hummel Sport har altid formået at designe lækkert og smart børnetøj som var komfort venligt og sporty. Det betød at interessen for børne sportstøj steg hos Hummel, og det åbnede nye døre op for gymnastik, dans og balletverdenen indenfor sportstøj. Hummel er også kendt for en række børnetøj som er gået som varmt brød, blandt andet deres træningssæt: Hummel Essential, som er sportstøj indenfor t-shirt, shorts og fodboldstrømper. Et attraktivt træningssæt fra Hummel Sport til børn og unge der står og skal begynde til fodbold, håndbord eller en anden sport. Vi tilbyder et stort udvalg af Hummel Sport til børn og unge på INTERSPORT.dk og i vores fysiske butikker. Hvis du leder efter sportstøj og træningstøj til dine børn, er Hummel Sport et godt sted at starte din søgning. Her finder du sports t-shirt, træningsshorts, fodboldstrømper, fitnesstrøjer samt sportstasker. Køb alt fra Hummel Sport online på INTERSPORT.dk og få gratis levering samt hurtig forsendelse indenfor 1-3 hverdage.

Kollektion med nye trends

Det store HUMMEL udvalg dækker både overtøj, sko, tasker og accessories til mænd, kvinder og børn og deres sportskollektion bruger de nyeste trends og teknologier i både sportstøj og fritidstøj. De mange kollektioner er inddelt i forskellige kategorier med fokus på fodbold, håndbold, fitness osv.HUMMEL’s kvalitetstøj er blevet så populært på grund af slidstyrken og dets funktionalitet, og derfor bruger HUMMEL altid de nyeste teknologier og kun de bedste materialer i deres tøjdesigns. Lige meget om det drejer sig om teknisk avanceret sportstøj eller et mere afslappet sæt, så finder du altid de bedste materialer og mærker den grundige produktudvikling, der ligger bag.HUMMEL har også et stort udvalg i for eksempel sportstasker, og om du skal på weekendtur eller har brug for en taske til dit sportsudstyr, så kan du finde det hos INTERSPORT. Du vil også opdage mange andre former for tilbehør i HUMMEL’s vidtfavnende sortiment, og du er altid velkommen til at komme ind i din INTERSPORT-butik og få kompetent rådgivning om, hvad du skal vælge.