seo-assets

J. Lindeberg - Skibukser og skijakker

Det skandinaviske fashion hus J.

Lindeberg blev første gang grundalgt i Sverige i 1996, hvor J.

Lindeberg havde et ønske om at designe et internalt mærke til moderne og bevidste kunder. Hele ideen var at kombinerer mode og funktion, og leverer tøj i enestående kvalitet til en moderne aktiv livsstil. Hvis du er på udkig efter det moderne kombineret med funktion er J.

Lindeberg det mærke du skal kigge efter på INTERSPORT.dk. J.

Lindeberg’s kollektion består af tøj til mænd og kvinder og tilbyder tøj indenfor mode, skrædderi, golf og skitøj. Den aktive livsstil er præget af høj kvalitets tøj som oftes bliver præsenteret på de internationale modeuger i New York, Beijing, London osv. I dag er J.

Lindeberg brandet båret af nogle af de helt store atleter, såsom den svenske skiløber Jon Olson eller golfspilleren Jesper Parnevik.

Stort udvalg af skibukser Hos INTERSPORT.dk finder du et godt udvalg af J.

Lindeberg sportstøj, blandt andet t-shirts, langærmet trøjer, veste eller jakker. Kendetegnet ved J.

Lindeberg er høj kvalitet og at du kan være sikker på at det du køber også har gode funktionaliteter indbygget. Hvis du er modebevidst men også gerne vil have noget du kan bruge aktivt til sportsgrene såsom golf, skiing eller løb så finder du det hos J.

Lindeberg. Man kan roligt sige at J.

Lindeberg aldrig har været mere populært end det er nu. Hvis du vil have noget af det helt smarte og funktionelle sportstøj, så skal du se alle produkterne her på siden.

Finder du ikke det du søger, eller har spørgsmål sidder vores søde kundeservice klar til at svare på dine spørgsmål, eller også kan du besøge din lokale INTERSPORT butik. Du kan finde butikken her.